Sæsonens første fredagskamp står for døren

Fredag aften. Kolde fadøl. Intens ishockey - What's not to like?

Fredag aften venter sæsonens første fredagskamp og det bliver et brag af et fest, når Spar Nord Arena slår dørene op til en aften, der står i danske soldaterveteraners tegn. Kampen mod Herning Blue Fox er nemlig en del af den landsomspændende Veteran Match 2021, hvor danske soldaterveteraner hyldes og hædres for deres kæmpemæssige indsats rundt omkring i verdens krigszoner.

PICK A JERSEY
På aftenen kan du købe lodder til PICK A JERSEY. Der trækker to heldige vindere, som efter kampen bliver kaldt på isen og helt selv kan udvælge lige præcis den spillers trøje, som de ønsker. Trøjen vil blive signeret og de heldige vindere for taget billeder med spilleren. Lodderne koster 25 kr. stykket og alt overskud går ubeskåret til DIF Soldaterprojekts arbejde for danske soldaterveteraner.

Spar Nord Arena vil emme af liv allerede fra kl. 17:00, hvor dørene åbnes til en festlig aften. Publikum kan allerede på det tidspunkt nyde kolde drikkevarer fra baren og en bid mad fra Café Glatis, inden at de to ishockeyhold med soldaterveteraner, Odense Warriors og Operators Hockey Club, varmer isen op inden det store fredagsbrag mellem Odense Bulldogs og Herning Blue Fox.

KØB DINE BILLETTER TIL OPGØRET HER

Tilskuerne kan se frem til en festlig aften fyldt med aktiviteter. Med happyhour fra kl. 18:30 - 19:30, livemusik med Mens Vi Venter både før, under og efter kampen er der lagt i støbeskeen til en fremragende aften, hvor pucken gives op kl. 20:15.


OPTAKT: Odense Bulldogs-Herning Blue Fox VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Odense