Odense Bulldogs henter Magnus Boesen i Aalborg Pirates

20-årige Magnus Boesen skifter til Odense Bulldogs på en toårig kontrakt. Her skal han bidrage til den offensive bredde og fortsætte sin positive udvikling.

Magnus Boesen har haft sin hockeyopvækst i Aalborg, hvor han de seneste tre sæsoner har været en del af holdet omkring Aalborg Pirates. Her har den unge forward fået fint med spilletid, og har noteret sig 64 kampe i Metal Ligaen. Særligt de seneste to sæsoner har Magnus Boesen accelereret sin udvikling efter mere og mere istid hos nordjyderne – og netop udviklingen skal nu fortsættes i Odense Bulldogs.

”Magnus Boesen er en ung og talentfuld forward, som de sidste par år har udviklet sig rigtig godt i Aalborgs system. Til trods for sin alder har han fået forholdsvis mange kampe for Aalborg Pirates, og det har uden tvivl skubbet til udviklingen af hans kompetencer på isen.” fortæller administrerende direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen.

Efter at have spillet hele sin opvækst og karriere i Aalborg ser hovedpersonen også selv frem til prøve kræfter med et nyt projekt udenfor barndomsbyen, hvor nye udfordringer nu venter i Odense Bulldogs: 

”Efter flere gode snakke med Ole (Nielsen) glæder jeg mig til at blive en del af holdet i Odense Bulldogs, hvor nye og spændende udfordringer venter. Her vil jeg blive ved med at klø på med benhårdt arbejde for at fortsætte min udvikling, og jeg tror på at Bulldogs er det helt rette sted for mig at tage det næste skridt fremad.” Fortæller Magnus Boesen og tilføjer:

”Jeg kender efterhånden en del af drengene i Odense, og jeg ser frem til at trække i trøjen og blive en del af holdet.”

Den unge aalborgensers præstationer har også gjort, at han udover at blive dansk mester med Aalborg Pirates i sæsonen 2022/2023 også blev udtaget til U20-landsholdet, hvor han var en del af truppen til U20-VM.

”Med tilgangen af Magnus styrker vi holdets offensiv, og vi glæder os til at byde ham velkommen her i Odense.” afrunder Ole Nielsen.

Magnus Boesen vil bære nr. 23 på ryggen.

Kontrakten er på betingelse af godkendelse fra DIU's Licensudvalg.


Martin Larsen med landsholdet i Norge Odense Bulldogs forlænger kontrakten med Frederik Søgaard