Giv dine medarbejdere en hyggelig aften med totaloplevelse i Odense Bulldogs.

Søger din personaleforening et unikt, hyggeligt og autentisk sted at afholde jeres næste personalearrangement, der booster fællesskabet? Så er Odense Bulldogs nok det rigtige for jer!

Hos Odense Bulldogs kan vi tilbyde jeres personaleforening muligheden for at afholde jeres næste arrangement Spar Nord Arena, med middag og hygge i klublokalet, før der efterfølgende sættes fart på, intensitet og action når byens ishockey stolthed, Odense Bulldogs, tager imod dagens gæster på isen.

Hvad er med i prisen?

Vi tilbyder jer en aften hvor ikke ikke skal tænke på andet end at hygge jer. Vi stiller med egne værter under hele arrangementet. Der vil være middag leveret af dagens madleverandør, med dertilhørende 1 stk. øl, vin eller vand pr. person. I vil få besøg fra Bulldogs i læbet af aftenen for at byde velkommen og fortælle lidt om hvad vi kan. 

Efter middagen vil der være alm. siddepladser, til alle deltagende, til kampen. Under kampen vil i få 2 stk. værdikuponer pr. person til øl eller vand, så ingen tørster under kampen.

Priser:

Vejledende pris for personale arrangement i klublokaler efterfulgt af siddeplads til ishockeykamp: kr.. 5.000,- ekskl. moms for 10 personer. Efterfølgende er prisen pr. ekstra deltager kr. 399,- ekskl. moms.

Ønskes der ekstra værdikuponer, så kan dette tilkøbes for kr. 40,- pr. stk. ekskl. moms

Hvis det lyder som et interessant arrangement for dig og dine kollegaer? Så kontakt os på tlf. 26 82 47 30, eller skriv en mail til vores eventmanager Thomas Nielsen på tmn@bulldogs.dk

Vi glæder os til at høre fra jer!

I finder os her, Spar Nord Arena, Møllemarksvej 75, 5200 Odense V.