Få en hyggelig aften sammen med dine kollegaer med en totaloplevelse hos Odense Bulldogs

Søger din personaleforening et unikt, hyggeligt og autentisk sted at afholde jeres næste personalearrangement, der booster fællesskabet? Så er et personalearrangement hos Odense Bulldogs det helt rette for jer!

Vi tilbyder jeres personaleforening muligheden for at afholde jeres næste arrangement i Spar Nord Arena med middag og hygge, før der efterfølgende sættes fart på, når byens ishockeystolthed, Odense Bulldogs, tager imod dagens gæster på isen.

Hvad kan jeg forvente?

Vi tilbyder jer en aften, hvor I ikke skal tænke på andet end at hygge jer. Vi stiller med egne værter under hele arrangementet. Der vil være middag leveret af dagens madleverandør med dertilhørende to stk. øl eller vand pr. person. I vil få besøg fra Odense Bulldogs i løbet af aftenen for at byde velkommen og fortælle lidt om hvem Odense Bulldogs er.

Efter middagen fortsættes hyggen med siddepladser på tribunen til dagens kamp. I vil modtage to stk. værdikuponer pr. person til øl eller vand, så ingen tørster under kampen.

Priser:
Prisen for personalearrangement efterfulgt af siddeplads til ishockeykamp: kr. 5.500,- ekskl. moms for 10 personer. Efterfølgende er prisen pr. ekstra deltager kr. 449,- ekskl. moms.

Ønskes der ekstra værdikuponer til drikkelse under kampen, så kan dette tilkøbes for kr. 40,- pr. stk. ekskl. moms.

Hvis det lyder som et interessant arrangement for dig og dine kollegaer? Så kontakt os på tmn@bulldogs.dk