At være partner i Odense Bulldogs er mere end blot et sponsorat. Det er et samarbejde på tværs med fokus på at skabe gensidig værdiskabelse for begge parter

Vi har fokus på at give vores samarbejdspartnere value for money, og vi tilbyder en bred vifte af individuelt tilpassede muligheder, hvor vi i samarbejde med dig finder den partnerpakke, der giver den bedste kombination af eksponering, oplevelser, hospitality og et forretningsorienteret netværk for netop dit firma. I et bredt funderet netværk nøjes vi ikke blot med at opleve sammen - sammen skaber vi også oplevelserne.

Vi samles til VIP-arrangementer før alle hjemmekampene i Spar Nord Arena og sammen hepper på vores fælles helte fra lægterne. Pucken danner ramme for arrangementerne, hvor snak og hygge på tværs af bordene er i højsædet - selvfølgelig med lækker mad og et godt glas vin til.

Vi afholder en række forskellige arrangementer for vores samarbejdspartnere - eksempelvis Bulldogs Golf Masters - en dag i netværkets og golfens tegn for både de garvede og nybegyndere. Få en lille forsmag på dagen i videoen herunder. 

Tour de Bulldogs er ligeledes en årlig tilbagevendende begivenhed for samarbejdspartnere i Odense Bulldogs med stort engagement til følge - det vidner svedperlerne uden tvivl om. Tour de Bulldogs er et stort spinningevent - men det er også langt mere end det. Se bare med i videoen her.

Når vi rammer foråret, kan du også se frem til selv at prøve kræfter med ishockeyens ædle kunst, når vi inviterer til Carlsberg Championship. En årlig ishockeyturnering for samarbejdspartnere i Odense Bulldogs, hvor du selv kan sætte dit eget hold og kæmpe bravt om det prestigefyldte trofæ. Efter turneringen er der fællesspisning og afterparty i Pucken - og det går sjælendt stille for sig.

Vil du også med på holdet og blive en del af de mange oplevelser med omdrejningspunkt om ishockeyen? Så finder du kontaktoplysninger herunder.

Administrerende direktør
Ole Nielsen
Email: on@bulldogs.dk 
Tlf.: 40 83 79 49

Salgschef
Regin Sabel
Email: rs@bulldogs.dk
Tlf.: 53 70 53 23

Kommerciel rådgiver
Arne Buch
Email: arne@buchconsult.dk
Tlf.: 29 66 34 83