ISHOCKEY PAY & PLAY I ODENSE BULLDOGS

Teambuilding, polterabend, indledning til firmafesten eller starten på en festlig fredag? 

Udfordre medarbejderstaben på isen eller få chefen på glatis med tunge tacklinger og hvinende slagskud. Eller sammensæt jeres All-Star hold til nogle intense og sjove timer med vennerne!

VI TILBYDER:                                                                                                                                                            

  • Set-up som en rigtig ishockeykamp
  • Komplet udstyr op til 24 personer
  • Grundig instruktion
  • Dommer, kamp-ur og måltavle
  • Mulighed for køb af øl/vand

Der er naturligvis også plads til trænere i boksen og heppekor på lægterne. 

Afslut kampen og en begivenhedsrig dag med en hyggelig middag i et af vores lokaler. Vi kan tilrettelægge menuen præcist efter jeres behov og ønsker. I behøver altså hverken at tænke på mad, drikkevare, udstyr, skøjter eller noget som helst. I skal blot husk jeres gode humør, så har vi resten klar til jer.

Vejledende pris for 1 times Pay & Play-arrangement: 6.000,- ex moms. (Op til 12 personer.) Efterfølgende er prisen pr. deltager 250,- ex. moms.

Dertil kommer eventuel forplejning efterfølgende.

Lyder det som noget for dig og dine venner, kollegaer, familie eller ligende? Så kontakt os på tlf. 26 82 47 30, eller skriv til os på denne mail tmn@bulldogs.dk

Så kan vi arrangere nogle sjove timer for jer, som passer jeres behov og ønsker. Både på og udenfor isen. I er ganske enkelt garanteret en helt uforglemmelig oplevelse, som i vil se tilbage på med smil og grin. Både for jer som spiller, men garanteret også for jer som kommer for at kigge på fra lægterne.

Depositum: 1.200,- ex. moms. Afbud seneste 14 dage før afviklingsdagen. Ved afbestilling af arrangementet senere end 14 dage før afvikling gives depositumet altså IKKE retur.

Vi glæder os til at høre fra jer!

I finder os her, Spar Nord Arena, Møllemarksvej 75, 5200 Odense V.