Når landsholdet i denne uge er samlet i Odense, er det med flere velkendte ansigter i truppen.

I den trup der netop nu er samlet i Odense er det hele 9 ud af 24 spillere der enten spiller eller tidligere har spillet i Odense Bulldogs. 

Og det er dermed ikke kun Jonathan Brinkman, Kristian Jensen, Martin Larsen og den nu tidligere kaptajn Nicolai Weichel, der kan se frem til at spille torsdagens testkamp i vante omgivelser. 

I truppen der indeholder spillere der til daglig spiller i alt fra MetalLigaen herhjemme, til svenske SHL og tyske DEL, er der altså flere tidligere "hunde" iblandt. 

Daniel Baastrup-Andersen, Nick Olesen, Oliver Larsen, Oliver True og målmand Frederik Dichow har nemlig alle betrådt den fynske is iført en Bulldogstrøje tidligere i deres karriere. 

For nogle af spillerne er det knap 10 år siden de kunne kalde Spar Nord Arena i Odense for deres hjemmebane, mens det for andre ikke er mere end en enkelt eller to sæsoner siden, de havde hjemme i den fynske hule. 

Men nu får de altså mulighed for endnu engang at kalde Spar Nord Arena for hjemmebane, i hvert fald for en enkelt aften. 

Glædeligt gensyn for landstræneren
Det er ikke kun i spillertruppen at man finder folk med fortid i Odense Bulldogs. 

Også den svenske landstræner Mikael Gath har en fortid i den odenseanske ishockeyklub. Tilbage i 2017/2018 sæsonen var han i et halvt år træner for klubben. Og det er en oplevelse som landstræneren ser tilbage på med glæde.

Derfor håber han også, at fansene kommer i hallen når de danske løver krydser klinger med arvefjenderne fra Norge, torsdag den 11. april klokken 19.00.  

- Jeg håber, at mange fra Odense kommer herhen og støtter os. Det gør at drengene kan præstere endnu bedre og frem for alt for, at dem som spiller i Odense, får mulighed for at vise sig i den rød-hvide dragt. Så det ser vi frem til.

Kom og se- eller gense tidligere- og nuværende Odense spillere når de danske løver indtager den fynske is, i et brag af et torsdagsopgør med Norge. 

KØB DINE BILLETTER TIL LANDSKAMPEN HER

Ishockeylandskampen præsenteres i samarbejde med Danmarks Ishockey Union, Dansk Metal, Bauer, Hetag Tagdækning, Scandic, Odense Kommune og Destination Fyn.


LANDSKAMP I AFTEN: Masser af klasse på isen i Odense Spillertrøjerne fra årets auktion kan nu afhentes