Markus Jensen tager yderligere to sæsoner i Odense Bulldogs

Markus Jensen har sat sin underskrift på en toårig kontraktforlængelse med Odense Bulldogs, og dermed er den 27-årige forward foreløbigt på kontrakt i klubben frem til sommeren 2026.

Markus Jensen har i forvejen allerede to sæsoner for Odense Bulldogs på CV’et efter sit skifte hertil fra Herning Blue Fox tilbage i 2022. I den fynske hovedstad er Markus Jensen faldet godt til rette både i byen, men i særdeleshed også på holdet, hvor han i slutspillet desuden rundede de første 100 kampe for Odense Bulldogs.

Med kontraktforlængelsen har Markus Jensen nu sat snuden op efter den næste milepæl i form af 200 kampe for klubben og det glæder administrerende direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen:

- Markus nyder tilværelsen i Odense og er faldet godt til på holdet, hvor han blandt andet bidrager med sine kompetencer foran modstanderens mål, som en dygtig afslutter og med en god teknik. Han er vellidt på holdet og en rigtig god karakter i omklædningsrummet, og med et fortsat potentiale ser vi frem til at fortsætte hans udvikling her i Bulldogs i den kommende tid, siger Ole Nielsen. 

I sæsonen 2023/24 leverede Markus Jensen 23 point fordelt på 11 scoringer og 12 oplæg, mens han i sæsonen forinden noterede sig 26 point med 13 scoringer og 13 oplæg.

 


GOALSHOW: SE MÅLENE fra SønderjyskE-Herning Blue Fox Herlev Eagles siger farvel til syv spillere