Fredrik Bergvik tager endnu en sæson i målet hos Odense Bulldogs

Odense Bulldogs har sikret en etårig kontraktforlængelse med Fredrik Bergvik, der fortsætter som førstemålmand i den kommende sæson.

Bergviks forlængelse præsenteres således: 

Fredrik Bergvik tilsluttede sig Odense Bulldogs tilbage i december 2023, hvor et skaderamt målmandsteam tvang klubben til handling og afsøgning af spillermarkedet for at tilknytte en ekstra målmand.

Her faldt valget på Fredrik Bergvik, der i første omgang blev hentet til klubben på en midlertidig kontrakt for en måned. Det skulle vise sig at være et godt valg, og Fredrik Bergvik blev hurtigt en succes i målet og blandt fansene. Med opbakning fra sponsorkredsen i Odense Bulldogs blev Fredrik Bergvik i første omgang forlænget for resten af sæsonen, og er nu også sikret på en kontrakt for den kommende sæson.

- Fredrik Bergvik blev hentet til holdet på et kritisk tidspunkt i sæsonen og til trods for de svære betingelser i perioden slog han til med det samme og hjalp holdet videre.” fortæller Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs, og fortsætter: 

- Bergvik er en moden målmand med rygsækken fuld af erfaring og han er en rigtig god karakter både på isen og i omklædningsrummet. Han har allerede bevist sine kvaliteter for os, og derfor glæder vi os også over, at han nu fortsætter her i Bulldogs.”

Den 29-årige svensker noterede sig 29 kampe for Odense Bulldogs i 2023/2024 sæsonen og kan nu se frem mod en ny sæson og endnu flere kampe i Metal Ligaen.

 


OPTAKT: SønderjyskE-Esbjerg Energy Mikkel Skjellerup fortsætter i Herlev i den kommende sæson