Tag din aften til nye højder med en tur i Kronstadt Skylounge

I vores eksklusive skylounge får du den ultimative luksusoplevelse, hvor I omgives af smagfulde detaljer, der indbyder til gode stunder.

Oplevelsen fuldendes med VIP-spisning, samt vil der være fri drikkelse med blandt andet husets vine, fadøl, cider og vand. I vil have egen vært til rådighed, så i skal ikke tænke over noget som helst praktisk selv. 

Det muligt at rykke stolene frem til panoramavinduet ud over isen, som kan åbnes helt op. Så kan i sidde i loungen og se ishockey kampen direkte fra lougen. Loungen kan selvsagt benyttes til kampe, men fungerer ligeledes ideelt til workshops og mødeafholdelse. Der er rigtig god akustik og atmosfære i loungen. Der er mulighed for at koble computer til det etablerede B&O fjernsyn, så man kan få fremvist sin computerskræm, så alle kan følge med på en stor skærm med god lyd.

Til workshop/mødeafholdelse er der også mulighed for drikkelse og spisning, så det skal i ikke tænke på at have forberedt inden i kommer. 

Der er selvfølgelig mulighed for at i kan leje loungen en hel dag, så i kan holde møde om dagen og slutte af med en kampoplevelse. Det er en mulighed for at give medarbejdere/samarbejdspartnere en unik dag, med både arbejde og fornøjelse på samme dag, samme sted, uden i skal tænke på noget praktisk.

Prisen for leje af Skylounge til kamp er 15.000 kr. eks. moms for op til 12 personer.

Hvis du ønsker at leje Skyloungen til møder, workshops, mv., eller leje af loungen en hel dag, så kontakt Bulldogs-administrationen for nærmere info og pris – enten pr. telefon 69 96 05 50 eller mail kontakt@bulldogs.dk.