Se hvordan du henter dine Dansk Metal-billetter

Dansk Metal medlemmer skal selv hente billetter online på shop.bulldogs.dk. Dette gøres ved at indtaste medlemsnummer under ens profil. Der kan således ikke hentes Dansk Metal billetter i billethuset i Spar Nord Arena. Billetten giver i grundspillet og slutspillet adgang til den pågældende kamp + en evt. ledsager. Bemærk at medlemmet SKAL være én af de to personer. Du kan i den forbindelse blive bedt om at fremvise Dansk Metal medlemskort samt billed-id, så husk også at medbring dette.

Sådan trækker du dine billetter:

1) Du opretter en bruger i vores billetsystem (shop.bulldogs.dk). Du skal klikke på “Opret Konto” oppe i højre hjørne – er du på mobil eller tablet skal du klikke på “+”.

2) Du indtaster dit gyldige Dansk Metal-medlemsnummer (8 til 10 cifre) sammen med dine øvrige oplysninger.

3) Herefter vil systemet verificere dig og du vil have adgang til at kunne trække to billetter til alle hjemmekampe.

4) Du finder billetterne under “Mine billetter”, når du er logget ind. Er du på mobil eller tablet finder du ”Mine billetter” under menuen (de tre ”streger”) oppe i højre hjørne.

Billetterne kan printes ud eller scannes i indgangen på en smartphone.

Bemærk: Medlemskortene er personlige og kan ikke lånes ud. Derfor skal den ene Dansk Metal-billet benyttes af medlemmet selv. Du skal altid have dit Dansk Metal-medlemskort med, da billedlegitimation kræves fremvist ved scanning. Misbrug af aftalen anmeldes til Dansk Metal og medlemskortet kan blive inddraget.

Grundturneringen
I grundturneringen (spilles fra primo september til ultimo februar) har medlemmer af Dansk Metal gratis adgang til alle kampe mod forevisning af medlemskort (såfremt der benyttes elektronisk billetsystem, skal medlemmet trække billetten/billetterne gennem det elektroniske billetsystem). Adgangen gælder for medlemmet personligt og en ledsager.

Slutspillet
Kvartfinale

I kvartfinalen har medlemmer af Dansk Metal gratis adgang til alle kvartfinalekampe mod forevisning af medlemskort (såfremt der benyttes elektronisk billetsystem, skal medlemmet trække billetten/billetterne gennem det elektroniske billetsystem). Adgangen gælder for medlemmet personligt og en ledsager. Billetten skal kunne trækkes inden kampene på linje med øvrige tilskuere, så medlemmer af Dansk Metal ikke stilles ringere end øvrige tilskuere. Der er ikke begrænsning på antallet af medlemmer, der kan udnytte denne ret i forhold til de enkelte kampe i kvartfinalerunderne.

Semifinale
I semifinalen har medlemmer af Dansk Metal gratis adgang til alle semifinalekampe mod forevisning af medlemskort (såfremt der benyttes elektronisk billetsystem, skal medlemmet trække billetten/billetterne gennem det elektroniske billetsystem). Adgangen gælder for medlemmet personligt og en ledsager). Billetten skal kunne trækkes inden kampene på linje med øvrige tilskuere, så medlemmer af Dansk Metal ikke stilles ringere end øvrige tilskuere. Der er begrænsning på antallet af medlemmer, der kan udnytte denne ret i forhold til de enkelte kampe i semifinalerunderne.

Finale
I finalen har medlemmer af Dansk Metal gratis adgang til alle finalekampe mod forevisning af medlemskort (såfremt der benyttes elektronisk billetsystem, skal medlemmet trække billetten/billetterne gennem det elektroniske billetsystem). Adgangen gælder for medlemmet personligt og en ledsager. Billetten skal kunne trækkes inden kampene på linje med øvrige tilskuere, så medlemmer af Dansk Metal ikke stilles ringere end øvrige tilskuere. Der er begrænsning på antallet af medlemmer, der kan udnytte denne ret i forhold til de enkelte kampe i finalerunderne.

Scanning af billetter
Der er en fælles forståelse for, at man anvender et og samme billetsystem i alle ligaklubber.