Med fredagens nederlag går sæsonen 2023/24 på hæld for Odense Bulldogs.

Fredag aften var der lagt op til den helt store fest i Spar Nord Arena, da Esbjerg Energy gæstede hulen til den syvende og altafgørende kamp i kvartfinaleserien - vinderen ville tage det hele og kvalificere sig til semifinalen, mens taberen måtte vinke farvel til slutspillet for denne gang.

Festen blev dog aldrig fuldendt, da Esbjerg Energy i kampen trak det længste strå, og Odense Bulldogs måtte derfor efter 60 minutter se sig slået. Det var et skuffet Bulldogs-mandskab der efter kampen tog en runde på isen og takkede alle fans og sponsorer i Spar Nord Arena for opbakningen hele vejen igennem sæson.

Det samme skal der lyde herfra - et kæmpestort tak for den markante opbakning hele vejen igennem sæsonen. Fra de første træningskampe til sæsonstart og helt frem til afslutningen nu, har opbakningen været stor hele vejen rundt - og det er vi taknemmelige for.

Sæsonen går nu på hæld, men vi glæder os allerede til at byde fans, sponsorer, frivillige og alle andre interessenter indenfor i Spar Nord Arena igen til august, hvor en ny sæson byder ud.


Landskamp i Spar Nord Arena GOALSHOW: SE MÅLENE fra Odense-Esbjerg