Jeppe Urup Mogensen og Sebastian Maddock Rasmussen indtager igen isen i Odense fra den kommende sæson

Odense Bulldogs henter to tidligere Odense-drenge tilbage til hjembyen, når Jeppe Urup Mogensen og Sebastian Maddock Rasmussen skifter til den fynske hovedstad.

Det skriver Odense Bulldogs i en pressemeddelelse, som lyder således: 

25-årige Jeppe Urup Mogensen vender tilbage til Odense på en etårig kontrakt efter næsten 10 år udenfor landets grænser, da han forlod Danmark og OIK tilbage i 2015 for at accelerere sin udvikling i Sverige.

Her tog han til AIK Stockholm og blev en del af deres elitesatsning på først U18-holdet og sidenhen U20-holdet inden turen herefter gik over Atlanterhavet og til USA. Her slog den unge back sine folder i amerikanske juniorliga, USHL, i en enkelt sæson, hvorefter det blev til fem sæsoner i NCAA inden turen nu går hjem til Odense, hvor karrieren fortsætter i Metal Ligaen for Odense Bulldogs.

Jeppe Urup Mogensen har desuden repræsenteret ungdomslandsholdene fra U16- og frem til U20 med samlet mere end 60 optrædener i den rød-hvide trøje.

- Jeppe er en spændende dansk back, som vi glæder os over at få tilbage i Odense. Han har været ude i verden og få en masse erfaring og udviklet sig flot, siger Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs.

Den anden hjemvendte Odense-dreng, Sebastian Maddock Rasmussen, skifter til Odense Bulldogs på en toårig kontrakt.

Ligesom Jeppe Urup Mogensen forlod Sebastian Maddock Rasmussen Odense i en tidlig alder for at fortsætte sin udvikling andetsteds. Turen gik først over ungdomsholdene i Frederikshavn inden han krydsede Øresund for at blive en del af den stærke svenske ishockeyskole på først U18- og U20-talentholdene i Växjö Lakers HC og sidenhen IK Oskarshamn’s U20-hold. Nu vender han igen hjem til dansk ishockey.

Undervejs i sin tid i Sverige har den 20-årige forward repræsenteret både det danske U18- og U20 landshold.

- Sebastian er en ung forward med et stort offensivt potentiale. Han har været forbi Sverige, hvor han har gjort det godt, og vi ser nu frem til, at han bliver en del af Bulldogs, hvor han skal fortsætte sin positive udvikling, siger Ole Nielsen og afrunder:

- Det er to talenter, der nu begge vender hjem til Odense efter at have søgt større sportslige udfordringer andre steder. Begge har de repræsenteret flere af de danske ungdomslandshold, og har siden de forlod OIK været ude og dygtiggøre sig i udlandet og fået en rigtig god hockeyopdragelse, som vi nu får glæde af.


SÆSONENS VILDESTE ISHOCKEYUGE er i gang RETRO: Dengang Philip fik succes på talerstolen