Runøe & Teil engagerer sig på Partner-niveau fra næste sæson

Konstruktørfirmaet Runøe & Teil ved Morten Roth Augustinus har allerede nu valgt at forlænge samarbejdet med Odense Bulldogs og øge deres engagementet til Partner-niveau fra den kommende sæson.

”Hos Runøe & Teil er interessen for ishockey og Odense Bulldogs kun vokset over det sidste år. Vi har oplevet den gode stemning, der er i hallen og omkring holdet, og ønsker at udbrede kendskabet til Runøe & Teil endnu mere via netværket i Odense og på resten af Fyn. Vi tror samtidig på en spændende fremtid for Bulldogs og derfor har vi allerede nu valgt både at forlænge og øge vores sponsorat.” – Fortæller Morten Roth Augustinus.

Med hovedsæde i Ørbæk og afdelinger i Odense, Nyborg, Kværndrup og Svendborg dækker Runøe & Teil hele Fyn. Det er et solidt byggefirma, der beskæftiger sig med alt fra mindre byggeopgaver i private hjem til større projekter for erhvervskunder. De bestræber sig altid på at udføre den enkelte opgave i tæt samarbejde med bygherre, og lægger vægt på, at arbejdet foregår på vedkommendes præmisser.

Hos Runøe & Teil sørger man altid for, at medarbejderne er opdateret på den nyeste viden og tilstræber et gnidningsfrit byggeri med kvalitet i højsædet, hvor løsninger vælges ud fra den enkelte sag - Det må aldrig blive rutine, da hver sag og hver kunde skal have en unik behandling.

Runøe og Teil engagerede sig i Odense Bulldogs i starten af indeværende sæson og har allerede nu oplevet, hvordan netværket giver pote:
”Ved at blive en del af netværket omkring Odense Bulldogs, har vi oplevet en større synlighed i Odense. Vi har fået nye samarbejdspartnere og relationer, og derigennem flere opgaver, så det virkede, som et helt naturligt valg at fortsætte det gode samarbejde med klubben.” – Afrunder Morten Roth Augustinus.

Besøg Konstruktørfirmaet Runøe & Teil’s hjemmeside her.


Lettisk landsholdsspiller forstærker Odense Bulldogs Slutspilspladsen er sikret