Daniel Baastrup Andersen skifter til Odense Bulldogs

24-årige Daniel Baastrup Andersen skifter fra Frederikshavn White Hawks til Odense Bulldogs på en toårig kontrakt. Der venter dermed et glædeligt gensyn med den unge back, som er et velkendt ansigt i det fynske, hvor han spillede for netop Odense Bulldogs tilbage i 2019-2020 sæsonen.

Sidenhen er det blevet til tre sæsoner i Herlev Eagles og senest en enkelt sæson for Frederikshavn White Hawks inden turen nu går retur til Odense Bulldogs. I denne tid har Daniel Baastrup Andersen gennemgået en markant udvikling, hvor han sæson efter sæson har løftet sit spil og fået mere ansvar på isen som først assisterende kaptajn og de seneste to sæsoner som kaptajn for henholdsvis Herlev Eagles og Frederikshavn White Hawks.

Hans positive sportslige udvikling er ej heller gået ubemærket hen, og har resulteret i en håndfuld kampe i den rød-hvide trøje for landsholdet heriblandt testkampene mod Norge i april, som var forberedelse frem mod VM.

Nu skal Daniel Baastrup Andersens udvikling fortsætte på den fynske is, hvor karrieren i Metal Ligaen startede tilbage i 2019, og det glæder han sig til:

”Jeg var rigtig glad for at være i Odense, sidst jeg var der, så det var en nem beslutning at vende tilbage nu. Det er en fed by og et dejligt sted at bo, og så har Bulldogs nogle fantastiske fans, som altid har gjort, at man føler sig velkommen – og dem ser jeg frem til at spille foran igen.

Odense Bulldogs har de seneste år udviklet sig markant, og den udvikling ser jeg nu frem til at blive en del af og samtidig fortsætte min personlige udvikling.” fortæller Daniel Baastrup Andersen og afrunder:

”Jeg glæder mig bare helt vildt meget til at komme tilbage til Odense og igen have hele byen og fansene i ryggen.”

Også administrerende direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen, ser frem til tilgangen af Daniel Baastrup Andersen, der skal styrke defensiven i Odense:

”Daniel Baastrup Andersen er en ambitiøs spiller med stor intensitet og vilje til at lykkedes. Han udstråler masser af gejst og har en vinderindstilling og attitude, som vi ser frem til at få med på holdet. Han er desuden en naturlig leder, der går forrest og som altid arbejder stenhårdt i alle henseender og med en arbejdsmoral, der smitter af på sit hold.”

”Daniel har de seneste sæsoner lagt meget på i sit spil og udviklet sig til en stærk tovejs back. Med hans kvaliteter styrker vi nu back-linjen og danskerstammen, der skal medvirke til at skubbe på for den fortsatte sportslige udvikling af Odense Bulldogs.” afrunder Ole Nielsen.

Daniel Baastrup Andersen vil bære den hvide trøje med nr. 42 på ryggen.

Kontrakten er på betingelse af godkendelse fra DIU's Licensudvalg.


Odense Bulldogs henter amerikansk offensiv back Bliv en del af holdet som praktikant i Bulldogs