Efter en tæt kamp mod Herlev Eagles, trak Odense Bulldogs det korteste strå, trods en fin præstation og en heroisk fight. To mål kort før anden periodes afslutning kostede dyrt, og til sidst manglede Odense det sidste held til at få kampen ud i overtid.

Ganske som i kamp fem var Odense Bulldogs tvunget til at vinde dagens opgør for at holde liv i semifinaledrømmene, og fyboerne kom rigtig godt ud til kampen. Allerede efter tyve sekunder var Odense tæt på at bringe sig foran, da Igor Merezhko fandt Gunars Skvorcovs, som afsluttede første gang, men Lukas Horak lavede en stor redning.

Efter fire minutters spil fik Bulldogs deres første powerplay, og her blev fynboernes glimrende start belønnet. De fik holdt pucken i sjællændernes zone, og til sidst fik Merezhko fundet Jesper Thörnberg, som for tredje kamp i træk hamrede pucken forbi Lukas Horak.

Desværre svarede hjemmeholdet hurtigt igen. I det næste angreb fik Herlev sat den fynske førstekæde under pres i lang tid, og det kostede kræfter. De manglede kræfter betød, at Gunars Skvorcovs lavede en fejl i egen zone, hvilket gav masser af plads til Joseph Jonsson der sendte pucken på tværs til Mathias Asperup, som kunne udligne blot et minut efter den fynske føring.

Udligningen gav hjemmeholdet en masse energi, mens Bulldogs så rystede ud. Herlev kom frem til flere og flere skud, og som altid var førstekæden hos Herlev Eagles farlig i hver gang de var på isen. Derfor var det ikke helt ufortjent, da Jonsson gav Herlev en føring med et velplacerede skud forbi Stefanos Lekkas.

Bulldogs fik dog stoppet blødningen efterfølgende, og fik sat en stopper for Herlevs mange chancer efter 2-1 scoringen. Selv i undertal formåede Bulldogs at holde Herlev på ydersiden og fra chancerne. En flot fight i defensiven, som blev utrolig værdifuld, da Sebastian Ehlers fik udlignet kort efter udvisningen udløb. En puck blev holdt flot inde i Herlevs zone og sendt på mål, hvor den hoppede og dansede i Horaks felt, indtil Sebastian Ehlers havde marginalerne på sin side, og fik pucken det sidste stykke ind over stregen.

Herlev var tæt på at komme foran med under et minut, men Lekkas fik flot reddet Jonssons styrning, så holdene kunne gå til periodepause med stillingen 2-2.

I anden periode hvor Odense i 18 minutter sad på tingene, og var bedst på mange punkter, men hvor to katastrofale minutter kostede dyrt. Odense kom fantastisk ud til perioden, og indenfor de første ti sekunder var Gunars Skvorcovs tæt på at sende Odense i front. En chance som blev efterfulgt af mange chancer, og skud fra Bulldogs.

Herlev havde enkelte chancer, og afventede deres chancer på omstillinger, men Stefanos Lekkas var fint på plads. Efter en lang periode midtvejs i kampen med meget spil i midtzonen, hvor begge hold nægtede at give en centimeter af is, kom den forløsende 3-2 føring til Bulldogs. En smuk soloaktion af Gunars Skvorcovs, hvor han efter selv at have samlede pucken op i egen zone, gled han forbi hele Herlevs hold, og fik lagt pucken smukt op i nettaget.

Marginalerne har igennem serien været noget imod Bulldogs, og trods Ehlers noget heldige scoring, så viste fynboernes manglende held endnu engang sin grime side med to minutter igen af perioden. Et skud fra Mathias Asperup blev reddet af Lekkas, men returen ramte kaptajn Nicolai Weichel på skøjte på en måde, hvor den hoppede direkte ind i nettet.

En gigantisk streg i regningen for Bulldogs, som igen så rystede ud efter scoringen. En scoring som blev efterfulgt af en ny scoring til hjemmeholdet minuttet senere, da Maxim Popovic fandt et hul i Odenses opdækning, og styrende pucken ind bag Lekkas til en pauseføring på 4-3 til Herlev.

Dermed skulle Odense Bulldogs vinde kampens sidste 20 minutter for at forlænge sæsonen, og trods gode chancer til Jesper Thörnberg, og Otto Nieminen, så blev det ved lige ved og næsten. Perioden sluttede uden mål, og nederlaget i serien blev en kendsgerning. En skuffende afslutning på en ellers historisk flot sæson fra Odense Bulldogs, som både stod på en ny klubrekord i forhold til point i en sæson, samt en flot præstation i Final 4.

HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Odense-Herlev Stærk Odense-back er formentlig klar, hvis...