Fischtown Pinguins Bremerhaven afholder træningslejr i Odense og spiller testkamp mod Odense Bulldogs til august

Isen er længe væk i Spar Nord Arena og ispassene erstattet med den fysiske sommertræning, som er i fuld gang. Ligeså er de indledende forberedelser frem mod den kommende sæson skudt igang, og her venter der en basker af en træningskamp på den fynske is.

Odense Bulldogs får nemlig besøg af Fischtown Pinguins Bremerhaven - sølvinderne fra den tyske DEL-liga - der tester formen frem mod den kommende sæson i Odense. Her afholder de træningslejr i perioden fra den 16. august til den 21. august.

Træningskampen mod Fischtown Pinguins Bremerhaven spilles i Spar Nord Arena tirsdag den 20. august kl. 19.00.

Det er et stærkt og slagkraftigt mandskab fra Fischtown Pinguins Bremerhaven, som skal møde Odense Bulldogs, og det tyske tophold rummer desuden fire danske landsholdspillere i form af Phillip Bruggisser, Nicholas Jensen, Felix Scheel og Christian Wejse.

“Det er en stor fornøjelse, at et hold som Bremerhaven har henlagt deres træningslejr her i Odense til august og vi glæder os til at tage udfordringen op mod dem på isen. Det er et tophold fra DEL og med flere danske landsholdsspillere i truppen forventer vi, at det bliver meget seværdig kamp i Spar Nord Arena med mange tilskuere på lægterne.” siger Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs.

Udover testkampen i Odense spiller Fischtown Pinguins Bremerhaven også testkamp mod SønderjyskE i Sydjysk Sparekasse Arena søndag den 18. august kl. 15.00.

Træningslejren i Odense er kommet i stand på baggrund af vores gode samarbejde med netop Fischtown Penguins Bremerhaven og vi glæder os til at tage imod de tyske sølvvinderne i Odense.


Simon Schleicher skifter til Odense Bulldogs Finsk assistenttræner tilknyttes Odense Bulldogs