Odense Bulldogs henter den 23-årige forward til Fyn

Simon Schleicher skifter tilværelsen i Herning Blue Fox ud til fordel for Odense Bulldogs. Her har den 23-årige danske forward underskrevet en toårig kontrakt med klubben.

Det skriver Odense Bulldogs i en pressemeddelelse, hvor man præsenterer Schleicher således:

Herning har indtil nu været omdrejningspunkt for Simon Schleicher, der både er født og opvokset i byen. Det er ligeledes her, han har fået sin hockeyopdragelse og trods sin alder har han allerede noteret sig mere end 200 kampe for klubben i Metal Ligaen inden karrieren nu går videre.

Dermed bliver det kommende skifte til Fyn og Odense Bulldogs også første gang, at den unge forward skal prøve kræfter med ishockeyen udenfor barndomsbyen, og den udfordring glæder han sig over:

- Indtil nu har jeg spillet hele min karriere i Herning, og føler derfor også, at tiden er inde til at prøve noget nyt. Jeg glæder mig til at udfordre mig selv i et nyt miljø og møde mine nye holdkammerater. Jeg kender en del af holdet i Odense og har kun hørt godt derom samtidig med at jeg selv har været vidne til den sportslige udvikling i klubben – og den vil jeg gerne være en del af nu.” siger Simon Schleicher og tilføjer:

- Jeg er sikker på, at det bliver rigtig godt for mig at komme ud af de vante omgivelser og jeg ser frem til at vokse både som spiller og person, og bidrage til holdet i Bulldogs.”

Simon Schleicher har udover sin erfaring fra Herning også været en del af de danske ungdomslandshold, hvor han har repræsenteret både U16-, U17- og U18-holdene.

- Simon er et ungt talent, som er meget alsidig i sit spil, hvor han fortrinsvis er center, men også kan spille wing. Han er hårdtarbejdende og kan spille begge veje med et rigtig godt blik for spillet. Han er opvokset i Hernings ungdomssystem og til trods for sin alder har Simon allerede masser af erfaring fra både ungdomslandsholdene og de mange kampe i Metal Ligaen, og det kommer ham helt sikkert til gode, når han nu skal styrke truppen her i Bulldogs, fortæller Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs.

Simon Schleicher vil bære trøjen med nummer 91 på ryggen.

 


Ronny Larsen: Som udgangspunkt vil vi gerne spille Continental Cup CHL: SønderjyskE-direktør tilfreds med lodtrækningen