Michael Prapavessis tilslutter sig Odense Bulldogs

Odense Bulldogs styrker defensiven med tilgangen af Michael Prapavessis, som skifter til klubben på en etårig kontrakt.

28-årige Michael Prapavessis kommer til Odense Bulldogs med erfaring fra mere end 150 kampe i ECHL, hvor han i indeværende sæson nåede semifinalen med sit hold, Toledo Walleye. Her blev han den back på holdet med allermest istid i skøjterne i den netop overståede sæson. Michael Prapavessis har desuden af fire omgange slået sine folder i AHL med samlet 57 kampe til følge, mens han også tidligere har erfaring fra europæisk ishockey.

”Michael er en rigtig dygtig back med store kvaliteter i både sit defensive og offensive spil og han træffer enormt gode beslutninger og er klog i sit pasningsspil.” siger Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs og tilføjer:

”Han er en markant karakter med gode lederegenskaber, som går forrest og arbejder benhårdt for holdet med masser af istid og vi ser frem til at han tilslutter sig holdet.”

Efternavnet ”Prapavessis” er ej heller ukendt i Metal Ligaen, da Michaels Prapavessis bror, Matthew Prapavessis, tørnede ud for SønderjyskE i Metal Ligaen tilbage i 2018/19-sæsonen og senere igen i 2020/2021-sæsonen. Nu er det så Michael Prapavessis’ tur til at indtage Metal Ligaen og cheftræner, Paul Thompson, glæder sig over tilgangen af den alsidige back:

”Michael er en rigtig stærk back i alle spillet aspekter. Han er meget pålidelig og tager mange spilleminutter på grund af hans alsidighed, kvaliteter og evne til at læse spillet. Alt det glæder vi os til at tilføre vores trup i den kommende sæson, hvor Michael vil komplimentere vores allerede stærke defensive kerne.”

Kontrakten er på betingelse af godkendelse fra DIU's Licensudvalg.


Generalforsamling i Bulldogs Odense ApS GRATIS oprettelse af sæsonkort