Odense Bulldogs styrker offensiven med Blake Bennett

Den fynske offensiv styrkes fra den kommende sæson med tilgangen af Blake Bennett, som skifter til Odense Bulldogs på en etårig kontrakt.

Den 25-årige amerikaner har siden foråret 2023 tørnet ud for Rapid City Rush i ECHL, hvor han har leveret et godt aftryk. I den seneste sæson noterede Blake Bennett sig hele 63 point i 72 kampe, og blev den sjettemest scorende spiller i hele ligaen med 35 mål. Dermed er det en notorisk målscorer, som nu skifter til Odense Bulldogs og det glæder cheftræner i Odense Bulldogs, Paul Thompson:

”Jeg er meget begejstret for, at det er lykkedes at få Blake med på holdet, og jeg er sikker på, at vores fans vil blive lige så begejstret for hans offensive kvaliteter. Blake er hurtig på isen, har et fantastisk skud og en bevidsthed om spillet, der alt sammen vil give os mere slagkraft i den offensive zone, og det glæder vi os over.”

Også på ledelsesgangen i Odense Bulldogs er man glad for tilgangen af Blake Bennett, der skal styrke den fynske offensiv:

”Blake er en spiller, som har produceret rigtig godt i de ligaer og klubber, som han har spillet i. Særligt hans seneste sæson i ECHL vidner om de mange offensive kvaliteter, han besidder; et rigtigt godt og slagkraftigt skud, god speed i skøjterne og en teknisk dygtig spiller – også i pasningsspillet, hvor han har et godt øje for sine medspillere og dermed også assist-spillet.” siger Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs og afrunder:

”Det er en spiller, som vi har store forventninger til, kan blive et stærkt offensivt kort, og som kan producere mange point for os i den kommende sæson.”

Blake Bennett selv skal nu efter en stærk sæson i ECHL for første gang prøve kræfter med europæisk ishockey i Metal Ligaen og den udfordring ser han frem til at tage op og fortsætte de gode takter fra hjemlandet: 

”Jeg er superspændt på denne mulighed om at komme til at spille i Odense. Jeg har hørt mange gode ting omkring holdet og byen, og jeg ser frem til opleve et nyt land og kultur, og ikke mindst at bidrage til at realisere vores fælles sportslige ambitioner.”

Kontrakten er på betingelse af godkendelse fra DIU's Licensudvalg.


Lettisk landsholdsspiller skifter til Odense Bulldogs Turneringsplanen er klar