De fynske hunde bed lørdag aften fra sig og sendte Herlev Eagles til tælling

Odense Bulldogs – Herlev Eagles 5-2 (1-0,1-0,3-2) Lørdag aften i Odense lagde Herlev Eagles vejen forbi Spar Nord Arena til kampen for udover tre point at rykke lidt fremad i tabellen. Det var Odense der trak det længste strå med en sikker sejr som øgede afstanden til bunden af tabellen.

Første afslutning efter et minut stod Herlevs Matthias Asperup for - masser af trafik foran Albert Adamsen der vogtede hundehuset denne aften, reddede dog sikkert.

Odense slog tilbage kort efter, og ret enkelt sendte Jonatan Tanus hjemmeholdet på tavlen med et lumsk skud fra distancen. Assister til Martin Larsen og Topi Piipponen. Gæsternes keeper Lukas Horák virkede noget passiv ved scoringen.

Det meste af spillet foregik mest i hjemmeholdets zone uden dog at blive farligt. Og da Bulldogs Mathias Mølgård tog en solotur frem ad banen mod Herlevs mål, kunne han efter to afværgede forsøg trække en udvisning på gæsternes Anton Johansson. Overtalsspillet til Odense var en tam affære, og spillet fortsatte herefter igen med Herlev som toneangivende

Med to minutter til pause reddede Lukas Horák med en pragtredning, på en afslutning fra Odenses Oliver True, Herlev fra at komme ned med to. Det endte dog i tumult og udvisninger til begge, mandskaber og hjemmeholdet i overtal to minutter.

Med et sekund tilbage var det Odenses tur til en udvisning som skulle afsones i starten af anden periode.

Der var ikke mere format over Herlevs overtalsspil end Odenses boks, og begge hold kunne fortsætte fuldtallige, med meget spil frem og tilbage uden åbne tilbud.

Midtvejs i anden periode blev hjemmeholdet sendt i overtalsspil da Joseph Jonsson fra Herlev blev sendt til afkøling. De to minutter blev spillet af klokken inden kampen atter fortsatte med Herlev i dirigentsædet.

Med fem minutter til anden pause trak hjemmeholdet en udvisning de ikke helt var enige med dommerne i. Herlev fik sat et ok boxplay, men Odense var dygtige til at hjælpe deres keeper med at holde nullet.

Oliver True overlistede Lukas Horák med et ellers ufarligt forsøg fra en spids vinkel som endte på bladet af Rasmus Simonsen der kunne score en af de lette. Assist til True.

Odense var effektive når det gjaldt og oppe 2-0. Noget af en overraskende vending i perioden.

Herlev forsøgte sig men en challenge, men da der ikke var noget at komme efter, endte scoringen også med at koste Herlev en udvisning.

Tredje periode var et par minutter gammel da gæsterne igen måtte tage en udvisning. Odense takkede for muligheden og bragte sig på 3-0 ved Sebastian Ehlers der uhindret sendte pucken i mål uden den store modstand.

Herlev forsøgte sig men ekstra spiller på isen efter ti minutter hvilket kostede en udvisning og dermed midlertidigt stop for offensiv aktivitet.

En ulovlig tackling af Odenses Mathias H. Mølgaard på Daniel Baastrup Andersen kostede en major straf og sendte Herlev i fem minutters overtal. En gylden invitation til gæsterne hvor Alexander Lindqvist-Hansen pligtmæssigt styrede skud fra Joseph Jonsson til Herlevs første scoring.

Lyset for gæsterne blev dog slukket da Odenses Mark Auk i undertal på en smuk scoring øgede hjemmeholdets føring.

Herlev trak mod slutningen keeperen ud til fordel for en markspiller mere, og Jake Horton kunne da også sætte endnu en pind for gæsterne, men det lignede kosmetik i det store regnskab hvor hjemmeholdet kunne sætte sidste scoring i tomt bur og modtage publikums hyldest efter slutfløjt. Sidste mål krediteret Topi Piipponen.

Kampens spiller blev af publikum kåret til #33 Albert Adamsen, som stod en glimrende kamp i buret.

Med sejren over Herlev Eagles indtager Odense Bulldogs nu 7. pladsen i Metal Ligaen.