Ales Sova har forlænget sin aftale med Odense Bulldogs

Odense Bulldogs har forlænget kontrakten med Ales Sova.

Tjekkiske Ales Sova har siden første kamp i Bulldogs-trøjen udvist store spillemæssige kvaliteter og medvirket til at skabe en stærkere defensiv organisation med sin tilstedeværelse og ledermæssige egenskaber. Den rutinerede og stabile back har siden sin ankomst til Odense foreløbigt spillet 11 kampe for klubben og har været en markant skikkelse både på og udenfor banen.

Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs, fortæller:
"Ales Sova er en stærk back med store kvaliteter og har til trods for sin korte tid i klubben allerede sat sit præg på spillet og bidraget til en solid defensiv linje, som vi gerne vil bygge videre på. Ales bringer en ro og stabilitet til defensiven, mens han også bidrager fornuftigt i det offensive spil. Netop denne mentalitet har vi brug for og skal bringes med ind i næste sæson, hvilket vi sikrer ved denne forlængelse."

Ales Sova udtaler om sin forlængelse:
"Jeg har indtil videre virkelig nydt tiden her i Odense, så jeg blev meget glad da klubben fremlagde muligheden for at forlænge vores samarbejde. Klubben gennemgår i øjeblikket en positiv udvikling, som jeg tror på vil skabe succes i fremtiden, og netop denne fremtid glæder jeg mig til at være en del af. Overordnet set er jeg meget glad for at være her og jeg føler, at det er det rette match for mig, så det var en nem beslutning at underskrive en ny kontrakt. Jeg ser frem til at tingene begynder at normalisere sig igen, og til forhåbentlig at se alle jer fans i arenaen igen."

29-årige Ales Sova blev hentet til Odense Bulldogs i starten af januar og har tidligere stor erfaring fra både den østrigske og danske hockeyliga, med ophold i Herning Blue Fox og Frederikshavn White Hawks.


OPTAKT: Odense Bulldogs-Herlev Eagles Odense Bulldogs henter Lukas Bach Nielsen