Solid sejr i Sønderjylland

Odense Bulldogs hev den første sejr i land i træningskampene, da de tirsdag aften gæstede SønderjyskE i Frøs Arena og vandt 0-2.

Kampen, som var præget af et velspillende og fysisk stærkt Bulldogs-mandskab, blev afgjort i 2. periode, hvor begge scoringer faldt. Første scoring blev sat ind af Michael Eskesen i femte minut af 2. periode på oplæg af Henry Hardarson, mens den anden scoring faldt otte minutter senere af Henry Handarson, som elegant styrede pucken ind bag SønderjyskE's keeper efter oplæg af Christopher Kamph. Tadeas Galansky stod også en solid kamp i målet med flere gode redninger, som resulterede i et rent bur fra tjekken.

Odense Bulldogs har yderligere to testkampe tilbage, hvor den sidste form skal finpudses, men det lover godt for det fynske mandskab, som er ved at spille sig varm.

Du kan se de oversigten over de resterede træningskampe her.

Sæsonkortholder: Find dit sæsonkort i Metal Liga app'en Ingen kontrakter til tryouts hos Odense Bulldogs