En vigtig sejr for de fynske hunde

Fredag aften havde Odense Bulldogs besøg af gæsterne fra Herlev Eagles i VinMedKant Arena. Det var en kamp med vigtige point på spil for særligt Bulldogs, der har sat slutspurten ind efter en plads i slutspillet.

Første periode startede godt for hjemmeholdet, som hurtigt fik angrebsspillet op at køre, mens defensiven fortsat så solid ud, som den i de seneste kampe har gjort for Odense-mandskabet. #13 Dale Mitchell bragte planmæssigt Bulldogs foran efter 11 minutters spil efter et stærkt opspil på assist af #43 Mikkel Hansen og #50 Georgs Golovkovs, hvorefter hjemmeholdet kunne gå til pause med en føring.

Anden periode startede med et målmandsskift, da #80 Frederik Dichow måtte udgå med en hovedskade og den blot 16-årige, #1 Jonas Skjoldå, kom ind til sin professionelle debutkamp. Bulldogs fortsatte i anden periode det gode spil og i det 14. minut udbyggede #24 Rasmus Simonsen føringen, efter at #71 Henry Hardarson vandt jagten om en løs puck og skød på mål, hvor Rasmus Simonsen stod klar til reposten, som han fulgte stærkt op med scoringen til 2-0. Undervejs i perioden leverede Jonas Skjoldå i buret flere store redningerne, som holdte Herlev Eagles fra fadet.

Bulldogs havde fortsat kontrol over kampen i starten af tredje periode og i det 4. minut tog #50 Georgs Golovkovs hele turen fra egen zone og driblede flot og elegant forbi Herlevs forsvar, hvorefter han sendte pucken i netmaskerne til stillingen 3-0. Efter scoringen til 3-0 vågnede gæsterne fra Herlev Eagles op og sendte flere farlige angreb afsted. Med to minutter tilbage på uret sendte Herlev Eagles to hurtige mål ind bag #1 Jonas Skjoldå i buret, hvorefter spillet blev nervøst. Hjemmeholdet holdte dog fast og efter at Herlev satsede butikken uden målmand, kunne #50 Georgs Golovkovs med sin anden scoring lukke ballet med scoringen til 4-2 på tomt mål.

Med sejren tog Odense Bulldogs tre vigtige point i jagten på en plads i slutspillet og fastholdte spændingen om den sidste billet. Næste kamp er tirsdag den 2. marts, hvor Aalborg Pirates gæster VinMedKant Arena.

Odense Bulldogs forlænger med tre unge danskere OPTAKT: Odense Bulldogs-Herlev Eagles