Endnu tre spillere er på plads til næste sæson

Odense Bulldogs har forlænget kontrakten med de tre unge danskere, Mikkel Hansen, Oliver True og Rasmus Simonsen.

Danskerstammen i Odense Bulldogs skal sikres og første spadestik blev taget med kontraktforlængelsen af Sebastian Ehlers. Nu tages endnu et spadestik med forlængelsen af den 21-årige back, Mikkel Hansen, og de to 20-årige forwards, Oliver True og Rasmus Simonsen.

Administrerende direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen, uddyber:
"Den danske spillerstamme er en afgørende brik i puslespillet frem mod næste sæson, hvor holdkortet skal fyldes med danske spillere og sikre både kvalitet og bredde i truppen fra første- til fjerdekæden.
Både Mikkel Hansen, Oliver True og Rasmus Simonsen har i den seneste periode taget nogle positive skridt i deres udvikling, en udvikling som vi skal fastholde og bygge videre på. Med forlængelsen af alle tre fastholder vi en stabilitet i truppen og danner så småt fundamentet for klubbens fortsatte sportslige udvikling."

Mikkel Hansen kom til Odense Bulldogs fra Frederikshavn White Hawks i starten af indeværende sæson og går sin anden sæson i klubben i møde, mens Oliver True og Rasmus Simonsen henholdsvis kan tage hul på sit tredje og fjerde år i klubben fra næste sæson.


TV: Mål fra Odense - Herlev Odense Bulldogs slog Herlev Eagles 4-2