I sidste sæson scorede han 19 mål og assisterede 19 gange til en holdkammerats scoring. Det placerede ham på toppen af den interne topscorerliste I Odense Bulldogs. Det er derfor en nøglespiller Odense Bulldogs nu forlænger kontrakten med for yderligere 2 sæsoner.

Navnet er selvfølgelig Henry Hardarson der nu går ind til sin 4 sæson som Odense Bulldogs spiller.

Det er med stor glæde at jeg har genskrevet med Odense Bulldogs for de to kommende sæsoner, da min familie og jeg trives super godt her i Odense. Derudover ser jeg rigtig meget frem til fortsat at være en del af genopbygningen i klubben, hvor vi forhåbentlig snart vil være tilbage i toppen, udtaler Henry Hardarson.  

Henry viste i sidste sæson, at han udover altid at levere defensivt og fysisk nu også er en ligaens mest målfarlige spillere og placerede sig i den netop afsluttede sæson som den 5. mest målfarlige danske spiller i ligaen. Det siger derfor sig selv, at han er en nøglespiller for os. 

Det har derfor også været en høj prioritet for os at forlænge med Henry, og det er helt fantastisk, at vi kunne blive enige om en ny kontrakt, udtaler Henrik Benjaminsen.

Henry, med de islandske rødder, leverer altid en helstøbt indsats på isen. Selv på de aftener, hvor det måske ikke kører personligt for ham, kan fans altid forvente, at han går forrest med hans fysiske spil og fighterindstilling og på den måde hjælper holdet og holdkammeraterne.

It is exciting to have Henry back in a Bulldogs jersey this season. He was our top points scorer and leading goal scorer and we will expect him to continue his progression as we build towards having a successful team this season. He is a great danish player that our younger Danish players look up to, udtaler cheftræner Marc Lefevbre.

Jeg håber personligt på at kunne bygge videre på min sidste sæson og som hold er jeg sikker på at vi fortsætter fremgangen fra sidste sæson og med de nye spændende tilgange af spillere skal det nok blive sjovt. Jeg glæder mig til igen at trække Odense Bulldogs trøjen over hovedet og spille foran Danmarks bedste supportere, udtaler Henry Hardarson

Kontrakten med Henry er 2 årig.

 

Se præsentationsvideo af Henry her:

https://www.facebook.com/BulldogsOdense/videos/655178458400955/?notif_id=1593166468111558&notif_t=page_post_reaction

 


Generelforsamling i Bulldogs Odense ApS Nyhedsbrev - Juni 2020