Hos Odense Bulldogs arbejder vi positivt og målrettet hen imod næste sæson 2020/2021. Odense Bulldogs er hele Fyns ishockey-flagskib, som udover at levere intense oplevelser på isen og i hallen, også tilbyder netværk, events samt store og små arrangementer for private og virksomheder.    

 

Forretningen

Vi er hele tiden i tæt dialog med Danmarks Ishockey Union, hvor dansk ishockey står sammen. Vi følger tæt med i, hvad der sker i Superligaen vedrørende tilskuere henover sommeren og afventer model for afvikling frem mod september. Der arbejdes med forskellige scenarier for turneringsplaner og med individuel vurdering af arenakapacitet.

 

Det går rigtigt godt med sponsorsalget, og vi har allerede nu fået en del nye sponsorer med ombord til den nye sæson. Så vi er glade for at kunne byde velkommen til FER Fyns Erhvervsrevision I/S, RENAS A/S, KIA Odense – Nellemann A/S, Dø’Lækker Kaf’, OLES OLIE A/S, Smeden i Hjallelse & Tarup, JN Haveservice og SJOC Retail med flere på vej. Herudover ser vi også en god udvikling blandt vores eksisterende sponsorer, hvoraf 16 p.t. har lavet flerårige aftaler fremadrettet.

 

Sport

Metalligaen er omfattet af retningslinjerne for opstart af professionel idræt, som kan startes op. Herudover er vi ved at opbygge vores hold til den kommende sæson og har signet nogle spændende spillere, hvilket I har kunnet følge i medierne og på vores hjemmeside. Og der er flere offentliggørelser på vej - så vi glæder os meget til at følge vores hold i den kommende sæson.

 

Administration

Vi arbejder hele tiden på at gøre organisationen stærkere, bl.a. med fokus på opbygning af en eventgruppe med deltagelse af sponsorvirksomheder og et stærkt frivilligteam. Frivilligteamet er opdelt indenfor følgende områder: spillere, event,  vagt/registrering og spillerlejligheder. Og vi har allerede stærke navne med såsom Marianne Rasmussen, Sanne Leonora Sørensen, Harm Ehmen, Jan Petterson, Mads Lund, Svend Langdal, Lone Kjær, Bente Jensen, Mathilde True m.fl. med ombord. Sig endelig til, hvis du har lyst til at blive en del af teamet.

 

Vedrørende spillere i praktik havde vi i sidste sæson glæde af Henry Hardarson og Louise Bjerregaard i forbindelse med deres studie på UCL. Og I den nye sæson starter Sebastian Ehlers i praktik hos os, hvilket vi glæder os meget til. Sebastian læser Sport Management på UCN og vil fokusere på opgaver såsom udarbejdelse af håndbog til nye spillere, frivilligteamet m.m. Spillere i praktik hos administrationen er med til at give nye idéer, en god dynamik og et øget samspil.

 

Unlimited - sæsonkort

Salget af sæsonkort er kommet godt fra start, og indtil videre har 211 allerede nu sikret sig adgang til næste sæson's kampe. Den nye Unlimited kampagne med sæsonkort på abonnement inkl. udebane- og landskampe er blevet taget rigtigt godt imod. Så husk at man stadig sparer oprettelsesgebyret på kr. 499,- resten af juni – læs mere om Unlimited sæsonkort på shop.bulldogs.dk. Flere fælles tiltag i Metalligaen er på vej i den nye sæson.

 

God sommer

Hos Odense Bulldogs afholder vi en lille uformel sommerafslutning for sponsorer og samarbejdspartnere med et max. antal på 50 personer på torsdag den 25.06 kl. 16-18, hvor vi tænder for grillen på græsarealet bagved Carlsberg Pucken.

 

Vi ønsker jer alle en rigtig god sommer og glæder os til at se jer igen til august.

 

De bedste hilsner

BULLDOGS Odense


Odense Bulldogs forlænger aftalen med topscoreren Odense Bulldogs forlænger med Oliver Anker