Efter en debutsæson i Bulldogs trøjen der i løbet af sæsonen viste pil i den rigtige retning har Odense Bulldogs forlænget aftalen med Oliver Anker Christensen så Oliver også er en del af truppen i den kommende sæson.

Jeg er rigtig glad for, at det blev til en sæson mere i Odense Bulldogs. Jeg er faldet rigtig godt til igennem sidste sæson, selvom det ikke gik som vi forventede. Men jeg føler, at der er rigtigt meget mere at bygge på til den kommende sæson, udtaler Oliver Anker Christensen.

Oliver viste i sidste sæson, at han har antrittet og skøjteløbet til at blive en dygtig Metalliga spiller. Efter et skifte fra de vante rammer til Odense i sidste sæson havde nogen måske forventet, at Oliver straks ville eksplodere med mål og assist. Men vi ved af erfaring, at det ofte først er i år 2 i en ny klub, at en ung spiller blomstrer.

Derfor er vi også overbeviste om, at Oliver i den kommende sæson vil tage det sidste skridt ind på isen og forløse det potentiale han har, udtaler Henrik Benjaminsen.

Oliver er i den kommende sæson tiltænkt en mere fremtrædende rolle på, hvilket Bulldogs er helt tryg ved han kan løfte.

Kontrakten med Oliver er 1 årig.


Nyhedsbrev - Juni 2020 Odense Bulldogs skriver med en ægte fynsk fighter