Sidste kamp i sæsonen for Odense Bulldogs endte med et nederlag til Esbjerg Energy

Turen gik til Vestkysten, hvor Esbjerg Energy ventede i kulissen i sæsonens sidste kamp for Odense Bulldogs.

Odense Bulldogs var uden Martin Larsen og Ales Sova i defensiven, som henholdsvis sad ude med karantæne og sygdom.

Første periode startede bedst for hjemmeholdet der hurtigt satte sig på kampen og efter ni minutter kunne bringe sig i front på mål af Craig Puffer. Esbjerg Energy fortsatte dominansen og udbyggede føringen kort før pausefløjt til 2-0, da Jordan Smotherman sendte pucken ind i netmaskerne.

I anden periode kom hjemmeholdet flyvende ud fra omklædningsrummet og tre minutter inde i perioden scorede Felix Maegaard Scheel til stillingen 3-0. Odense Bulldogs kæmpede for at få fat, men blev sendt helt ud i mørket, da Valdemar Ahlberg satte pucken ind bag en chanceløs Tadeas Galansky i målet. Det så sort ud for de fynske hunde, men blot halvandet minut senere bragte Henry Hardarson lyset tilbage i øjnene på udeholdet, da han udnyttede et powerplay og reducerede til 4-1. I det 18. minut reducerede Odense Bulldogs endnu engang, da Joseph Mizzi uassisteret bragede pucken ind bag Thomas Lillie til stillingen 4-2.

Odense Bulldogs var i tredje periode tilbage i kampen og forsøgte ihærdigt at bringe sig tættere på et resultat, men perioden endte uden scoringer og slutresultatet blev 4-2 til hjemmeholdet fra Esbjerg.