Det virtuelle puckspil forløb over fire runder og opbakningen har undervejs været overvældende

Odense Bulldogs introducerede i starten af februar det virtuelle puckspil, hvor man hjemmefra stuerne kunne spille med om fede præmier. Det virtuelle puckspil har været et populært tiltag blandt mange og samlet set er der over de fire runder blevet kastet mere end 1400 pucke mod midten, mens 12 glade vindere blev fundet undervejs.

Den interne konkurrence blandt puckkasterne, Scotty, Mads "Magic" Juncher, Martin "Målløs" Secher og Thomas "Tornado-arm" Nielsen, har været højintens fra første runde, hvor hver puck tættest på midten gav en guldhjelm til kasteren. Kasteren med flest guldhjelme ville til sidst løbe med titlen, som puckspilsmester.

"Magic" lagde godt fra land i den første udgave af puckspillet, hvor han var afsenderen bag to af de tre pucke tættest på midten. "Målløs" fulgte trop, da han sendte den sidste puck tættest midten, mens både Scotty og "Tornado-arm" måtte sande, at det ikke var deres dag, i denne udgave af puckspillet

I anden runde af det virtuelle puckspil var der hele tre forskellige kastere bag de vindende pucke, da Scotty, "Magic" og "Målløs" alle sendte en enkelt puck inden for rammen, mens "Tornado-arm" endnu havde sin første puck til gode. Efter anden runde lå "Magic" derfor fortsat i spidsen med tre guldhjelme, stærkt forfulgt af "Målløs" med to, mens Scotty havde en enkelt og "Tornado-arm" stadig jagtede sin første guldhjelm.

"Tornado-arm" havde meget at indhente i tredje runde, men det skulle vise sig, at træningen op til denne runde for alvor ville give pote, da han sendte to pucke tættest midten og dermed meldte sig ind i kampen om den eftertragtede titel som puckspilsmester. "Magic" sendte endnu en puck mod midten og udbyggede dermed føringen i et interne regnskab.

Finalerunden ventede og der var fortsat spænding om alle placeringerne i det interne regnskab. Scotty, "Målløs" og "Magic" sendte alle en puck tættest på midten og kunne derfor tilføje endnu en guldhjelm til CV'et, mens "Tornado-arm" var uden held i denne runde.

"Magic" kunne til slut kåres som puckspilsmester med hele fem guldhjelme. "Målløs" stemplede ind på en andenplads med tre guldhjelme, mens Scotty og "Tornado-arm" måtte dele tredjepladsen med hver to guldhjelme.

Tak for den store opbakning, som vi har oplevet til det virtuelle puckspil.


Sæsonen går på hæld for Odense Bulldogs Esbjerg Energy tog alle tre point i sæsonens sidste kamp