I samarbejde med Eriksen's Rom & Spiritus produceres en eksklusiv Bulldogs rom i limited edition, som du få kan fingrene i

Et nyt og innovativt samarbejde med Eriksen's Rom & Spiritus betyder, at man fra starten af 2022 kan se frem til en limited edition "Bulldogs Rom".

Bulldogs rommen flaskes på 500ml flasker og lagringen vil foregå fra start november og ca. fire måneder frem. Lagringen vil finde sted i Spar Nord Arena, hvor rommen vil stå og suge atmosfæren, stemningen og jubelbrølene fra de intense kampe til sig, så rommen får en helt unik aroma. Der produceres totalt set 70 eksklusive flasker som alle nummereres.

Indehaver af Eriksen's Rom & Spiritus, Gorm Eriksen, har selv spillet ishockey i Odense igennem hele sin ungdom og har derfor et bankende hjerte for klubben, hvor han nu også bliver en del af samarbejdspartnerne: "Jeg har rigtig mange gode minder og oplevelser fra ishockeyen og derfor vil jeg også gerne give lidt tilbage til den klub, som har givet mig så meget. Bulldogs gennemgår i øjeblikket en spændende udvikling og det er fantastisk at følge med fra sidelinjen. Nu engagerer jeg mig så som samarbejdspartner i klubben og det glæder jeg mig rigtig meget til at tage hul på."

Bulldogs rommen lagres på Virgin Oak-fad af amerikansk eg, som inden det tages i brug står på PX-sherry, der giver det, man i rom-kredse kalder for PX-finish. Rommen er et blend af to forskellige slags rom: En rom fra Den dominikanske Republik, som består af et blend af en 8- og 12-års rom lagret på både franske egefade og tidligere bourbon fade samt en 8-års rom fra Panama, som er tropisk lagret på tidligere bourbon fade, der giver den sidste fylde.

Rommen fra Den Dominikanske Republik har et hint af frisk eg og crème brûlée samt noter af chokolade. Finishen er mild og blød med noter af vanilje, der efterlader en silkeblød følelse i munden, som afrundes af en let prikken af peber på tungen. Panama-rommen har fine noter i næsen af frugt og vanilje og smagen minder en om soltørrede rosiner og brændte figner.

Tilsammen giver blendet en rom på 50% alkohol med en utrolig kompleks og afbalanceret duft i næsen, der fremhæver smagene.

Bulldogs Rommen kan forudbestilles senere på året.


Når netværket giver pote Adtention bliver Partner i Odense Bulldogs