Odense Bulldogs melder sig klar til kamp efter en periode med Covid-19 smitte

Efter en periode hvor pucken har ligget stille med fem aflyste kampe på grund af Covid-19 smitte blandt både modstandere og egen trup, melder spillertruppen i Odense Bulldogs sig nu igen klar til kamp.

Det første coronatilfælde i spillertruppen blev opdaget kort før jul, hvorefter smitten hurtigt spredte sig blandt omklædningsrummet og fik sit tag på holdet. Da det så allerværst ud, var hele 13 spillere i truppen testet positiv for Covid-19.

Siden årsskiftet er der ikke konstateret nye smittetilfælde i truppen, og i løbet af de seneste par dage er flere og flere spillere kommet ud af isolation og har klarmeldt sig til træning.

"Det har været en hård omgang med mange smittede den seneste tid, men det ser ud til, at vi er over det værste, og nu er nede på en 2-3 smittede i truppen og forhåbentlig har vi hele holdet klar igen i løbet af de kommende dage. Heldigvis har langt størstedelen af de ramte spillere haft et mildt forløb, og det er glædeligt, at vi nu kan klarmelde truppen og begynde at kigge fremad mod de kommende kampe, hvor forberedelserne er i fuld gang." Fortæller adm. direktør, Ole Nielsen.

For at inddæmme smitten har træningen under smitteudbruddet været aflyst, men tirsdag var der igen gang i pucken i Spar Nord Arena, hvor truppen genoptog træningen og indledte forberedelserne på kampene der venter forude.


Covid-19 aflyser aftenens kamp mod Rungsted Seier Capital Alexander Torchenyuks kontrakt ophæves