Kostvejleder og online coach Trine Rosenkjær bliver Business-sponsor i Odense Bulldogs

Trine Rosenkjær er online coach og uddannet kostvejleder med speciale i vægttab og sportsernæring, hvor hun i dag hjælper personer med at komme ned i vægt og skabe en sundere livsstil. Trine Rosenkjærs faglige ambition er at løfte folk op på et højere niveau igennem en sundhedsrejse, hvor en sundere livsstil introduceres og balancen i hverdagen genskabes med gode vaner.

Trine Rosenkjær glæder sig over samarbejdet og ser store muligheder i det:
"Jeg ser et stort potentiale i samarbejdet med Odense Bulldogs, da jeg for alvor kan bringe mine faglige kompetencer i spil og jeg glæder mig til at blive en stærk medspiller til spillertruppen, hvor jeg blandt andet kan bidrage med kostplaner og sunde vaner. Min motivation for faget er enormt, da jeg selv tidligere har kæmpet med overvægt og derfor har værdifuld erfaring, som jeg kan give videre."

Som en del af samarbejdsaftalen med Odense Bulldogs kan Trine Rosenkjær udarbejde individuelle kostplaner til spillertruppen med henblik på at inkorporere sunde vaner i dagligdagen.

"Jeg ser frem til at blive en del af netværket omkring Odense Bulldogs og involvere mig aktivt med spillerne." - Afslutter Trine Rosenkjær.

Besøg Trine Rosenkjærs hjemmeside her.


Vær med til Teddy Bear Toss Schibler A/S bliver Partner i Odense Bulldogs