Den fynske entreprenørvirksomhed, Schibler A/S, tilslutter sig erhvervsnetværket i Odense Bulldogs på Partner-niveau

Endnu en lokal fynsk virksomhed tilslutter sig rækken af nye virksomheder i erhvervsnetværket hos Odense Bulldogs. Denne gang er det tømrerfirmaet Schibler A/S ved Mikael Schibler, som bliver en del af netværket på Partner-niveau.

Schibler A/S er et entreprenørfirma, som tegner og projekterer byggeopgaver præcis efter kundes idéer og behov. Med et gennemgribende fokus på kvalitet og fremtidssikre løsninger er Schibler A/S en stærk partner til stort set alle projekter uanset størrelse og beskæftiger sig desuden med projektudvikling og -sparring.

Udover dette fungerer Schibler A/S også som ejendomsselskab, hvor virksomheden råder over en række ejendomme i Odense.

Indehaver af Schibler A/S, Mikael Schibler, ser frem til at engagere sig i Odense Bulldogs på tæt hold: “Jeg har altid fulgt Odense Bulldogs og haft interesse for sporten, men nu ser jeg frem til at komme tættere på klubben og involvere mig på en anden måde end hidtil. På flere områder har Odense Bulldogs virkelig taget nogle skridt fremad i denne sæson og den udvikling vil jeg gerne være med til at fortsætte, og derfor er det netop nu det helt rigtige tidspunkt for mig at engagere mig i klubben.”

Besøg Schibler A/S’s hjemmeside her.


Trine Rosenkjær tilslutter sig sponsorkredsen VIDEO: Højdepunkter fra Esbjerg-Odense