Den unge forward indtager isen i Spar Nord Arena fra den kommende sæson

22-årige Radim Piroutek skifter fra den kommende sæson tilværelsen i Frederikshavn White Hawks ud med Odense Bulldogs, hvor han har underskrevet en toårig kontrakt.

Danskeren med de tjekkiske rødder er opvokset i Frederikshavn og har trods sin unge alder allerede noteret sig lige knap 200 kampe i Metal Ligaen med 30 mål og 25 assists til følge for barndomsklubben. Nu går turen til Odense, hvor den lynhurtige forward skal bidrage til den fynske offensiv.

”Radim Piroutek er et ungt talent, der fortsat rummer et stort potentiale og vi er glade for at kunne byde ham velkommen i Odense Bulldogs. Han er garant for benhårdt arbejde på isen og tilfører holdet en masse speed, som styrker vores offensiv og taktiske muligheder. Trods sin alder har Radim allerede formået at levere fornuftigt i ligaen, og med et fortsat udviklingspotentiale er der virkelig noget at bygge videre på.” Udtaler adm. direktør, Ole Nielsen.

Den altid hårdtarbejdende Radim Piroutek fik for alvor sit gennembrud i Metal Ligaens sæson 2020/21, da han leverede en pragtpræstation og stod bag hele 22 point for Frederikshavn White Hawks.

”Odense Bulldogs har gang i et meget spændende projekt, og efter nogle gode snakke med både Ole (Nielsen) og Paul (Thompson) er jeg overbevist om, at Odense er det helt rette valg for mig i forhold til min fortsatte udvikling og ambitioner.” Fortæller Radim Piroutek og afrunder:

”Jeg kender flere af drengene i klubben og glæder mig til at blive en del af holdet, komme i gang med sæsonen og arbejde benhårdt på at indfri de sportslige forventninger.”

Kontrakten er på betingelse af godkendelse fra DIU's Licensudvalg.


Rutineret lettisk back styrker den fynske defensiv Finsk forward skifter til Odense Bulldogs