Otto Nieminen forstærker den fynske offensiv i den kommende sæson

26-årige Otto Nieminen skifter til Odense Bulldogs på en etårig kontrakt og styrker de offensive kræfter i den kommende sæson.

Den finske forward kommer til Odense Bulldogs med mere end 230 kampe i den stærke finske topliga, Liiga, på CV’et og medbringer sig dermed en solid portion erfaring fra en af Europas absolut bedste ligaer. Otto Nieminen har sin stærke hockeyopdragelse fra Finland, hvor han i Liiga spillede for TPS i perioden 2014-2019, hvorefter han skiftede til Pelicans i de to efterfølgende sæsoner.

I 2021/2022-sæsonen søgte Otto Nieminen for første gang ud over hjemlandets grænser og prøvede kræfter med Slovakiets bedste liga. Her tørnede han ud for HK Spisska Nova Ves, hvor han i 36 kampe leverede imponerende 15 mål og 15 assists og blev holdets topscorer. Netop denne præstation understreger for alvor hans kvaliteter foran mål, som en skarp målscorertype.

“Otto Nieminen er en stærk tovejs forward med masser af speed i skøjterne. I den seneste sæson fik han for alvor vist sine offensive kvaliteter frem i den slovakiske liga og lige præcis disse takter, er hvad han skal fortsætte med hos os nu.” Fortæller cheftræner, Paul Thompson og tilføjer:

 ”Ottos spillespil passer desuden godt til ligaen, og i kombination med hans høje arbejdsrate på isen og attitude er vi helt overbeviste om, at han bliver et perfekt match og essentiel spiller for vores hold i den kommende sæson.”

Den hårdtarbejdende finne har i sin karriere repræsenteret det finske U16, U17 og U20-landshold og har desuden værdifuld international erfaring fra en række kampe i Champions Hockey League.

Kontrakten er på betingelse af godkendelse fra DIU's Licensudvalg.


Radim Piroutek skifter til Odense Bulldogs Alle Odense Bulldogs scoringer fra 2021-2022 sæsonen