Arturs Salija forstærker det fynske forsvar i den kommende sæson

30-årige Arturs Salija skifter til Odense Bulldogs på en etårig kontrakt, hvor den erfarne back skal styrke den defensive linje i den kommende sæson.

Arturs Salija kommer til klubben med en masse erfaring fra en række ligaer heriblandt KHL og har gennem hele sin karriere leveret stabile præstationer både defensivt og offensivt. Senest tørnede han ud for HK 32 Liptovsky Mikulas i den bedste slovakiske liga, inden turen nu går til Odense Bulldogs og Metal Ligaen.

Cheftræner i Odense Bulldogs, Paul Thompson, glæder sig over den nye defensive tilføjelse til truppen og ser frem til at arbejde sammen med ham:

“Arturs Salija har et højt niveau og en masse international erfaring fra det lettiske landshold, som han nu tilfører holdet. Han er en adræt og stærkt skøjtende back med et stabilt allround skillset, som bliver en værdifuld tilføjelse til truppen. Hans styrker på isen komplementerer lige præcis det vi mangler, og i kombination med hans karakter og vindermentalitet ser vi alle frem til at arbejde sammen med ham. Arturs kender desuden Gunars (Skvorcovs) rigtig godt, og det hjælper altid på overgangen til et nyt land og klub.” 

Den lettiske back har endvidere en solid portion international erfaring med mere end 30 optrædener på det lettiske A-landshold. Både på landsholdet og i Kunlun Red Star i KHL spillede Arturs desuden sammen med Gunars Skvorcovs, og de to lettere genforenes nu i Odense Bulldogs.

Kontrakten er på betingelse af godkendelse fra DIU's Licensudvalg.


Er du Guld Bulldogs Medlem? Radim Piroutek skifter til Odense Bulldogs