Samarbejdet med den rutinerede cheftræner fortsætter i den kommende sæson

Odense Bulldogs har indgået en etårig forlængelse af samarbejdet med Paul Thompson. Dermed er den 54-årige brite klar til sit tredje år i det fynske cheftrænersæde.

Bulldogs skriver følgende om forlængelsen: 

Med sine faglige kompetencer og store erfaring er Paul Thompson den rette træner til at fastholde den positive sportslige udvikling i Odense Bulldogs. Igennem sæsonen har Paul Thompson dirigeret holdet til et historisk godt grundspil, da man satte ny pointrekord for klubben og sluttede som nummer tre, mens man ligeledes sikrede sig kvalifikation til Metal Final4.

”Vi har fuld tillid til Paul Thompson og det store stykke arbejde, som han hver dag leverer for klubben. Han er en dygtig træner, og der er stor respekt for både hans karakter og arbejde blandt spillertruppen, siger Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs.

Kontinuitet på trænerpositionen er afgørende for at fastholde den sportslige udvikling og sikre stabilitet omkring truppen. Med et solidt træner-fundament for fremtiden i Paul Thompson skal der dermed bygges på sæson efter sæson.

”Vi skal blive ved med at bygge på og fastholde en positiv sportslig udvikling - og her er kontinuitet et nøgleord. Både blandt spillertruppen, men i særdeleshed også på trænerpositionen, hvor vi med Paul Thompson ved roret har sat den rette kurs mod for alvor at bide os fast i toppen af dansk ishockey. Derfor glæder vi os også over, at samarbejdet fortsætter, tilføjer direktøren. 

Også Paul Thompson glæder sig over det fortsatte samarbejde med Odense Bulldogs, og ser allerede frem imod den nye sæson, hvor rejsen med klubben skal fortsætte.

- Jeg er blevet rigtig glad for Odense - både byen, klubben og alle omkring holdet. Jeg glæder mig derfor meget over fremtiden og ser allerede nu frem mod næste sæson, hvor vi sigter efter at komme endnu stærkere tilbage og sammen fortsætte rejsen.” – siger Paul Thompson.

Siden Paul Thompson overtog tøjlerne i 2021, har man arbejdet benhårdt på at skabe et dynamisk og konkurrencedygtigt hold med en gennemgribende vinderkultur og et altoverskyggende mål om at vende tilbage til toppen af dansk ishockey. En rejse som nu fortsætter i den kommende sæson med en ukuelig vilje og stålfast mentalitet om at forblive i toppen af ligaen.

- I løbet af de sidste to sæsoner har vi taget nogle store skridt i den rigtige retning og rykket holdet fra bunden af ligaen til nu at udfordre toppen af dansk ishockey. Men en ting er at få holdet tilbage i toppen, noget andet er at blive deroppe – og det er her, at det hårde arbejde nu venter forude, så vi kan fastholde udviklingen og sammen realisere vores sportslige ambitioner, konkluderer Thompson. 


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Aalborg-Rungsted Semifinalerne begynder tirsdag