De danske ishockeyløver brager sammen med de evige arvefjender fra Norge

Der venter et brag af et arvefjendeopgør i Spar Nord Arena, når Danmark tager imod Norge i Spar Nord Arena, Odense den 27. april kl. 19.00.

Det bliver et fornemt besøg, når de danske ishockeyhelte trækker den rød-hvide trøje over hovedet, snører skøjterne og løber ud på den fynske is. Kampen er en af de sidste testkampe i forberedelserne på det prestigefyldte VM i Finland og Letland, der løber af stablen i maj måned. Der er derfor lagt i støbeskeen til en forrygende aften i Odense, hvor det danske landshold med al sandsynlighed vil have mange af de store NHL-stjerne med i truppen.

Sidste år var landsholdet ligeledes på besøg i Odense og byen gengældte med en helt igennem fantastisk stemning, hvor de rød-hvide farver og et fantastisk veloplagt publikum skabte en fest ud over det sædvanlige i Spar Nord Arena. Odense Bulldogs og Danmarks Ishockey Union gentager succesen og bringer intet mindre end arvefjendeopgøret mod Norge.

Tag med på lægterne og bliv en del af det rød-hvide ishockeyfællesskab, når de danske løver jagter sejren og finpudser formen op til VM. Dørene til fanzonen, Carlsberg Corner, åbnes allerede kl. 17.30.

Billetterne til landskampen finder du her

Praktisk information
Spar Nord Arena, Odense
Møllemarksvej 75B
5200 Odense V


Det handler om at skabe oplevelser... Paul Thompson fortsætter som træner i Odense Bulldogs