Odense Bulldogs er glade og stolte over, at vi i dag kan offentliggøre en ny 3-årig Partner Eksklusiv aftale med Spar Nord Odense. Det sponsorat, som vi har indgået, er i en størrelsesorden, som er med til at skabe et stærkt grundlag for Odense Bulldogs i de næste år. Og det bygger på et professionelt samarbejde, som kan skabe merværdi for begge parter.

Direktør Ulla Vahl-Møller udtaler ”Det er et skulderklap til vores organisation, som sammen med vores øvrige sponsoraftaler gør, at vi kan få nogle at vores ønsker opfyldt i forhold til at skabe intense oplevelser med ishockey i landets bedste liga på Fyn – og øge chancerne for, at vi igen kommer i slutspillet.”

Iflg. direktør Uffe Staal Knudsen er Spar Nord Odense stolte over at blive Partner Eksklusiv sponsor i Odense Bulldogs og ser gode muligheder i samarbejdet. ”Vi glæder os over at kunne bidrage til udviklingen i klubben og holdet frem mod næste sæson. Herigennem kan vi være med til at skabe oplevelser for fans, tilskuere, sponsorer og de mange, som følger klubben samt gennem eliten give inspiration og drivkraft for ungdommen. Vi vil fortsat gerne være med til at sætte Odense og Fyn på det sportslige Danmarkskort.”

Metalligaen forventes at gå i gang i løbet af efteråret.


Aphiwat Sengthaisong fuldender det fynske målmandsteam Vedrørende Gentofte Stars