Mikkel Hansen tager to år mere i Odense Bulldogs

Mikkel Hansen har sat sin underskrift på en toårig kontraktforlængelse med Odense Bulldogs. Dermed er han sikret på den fynske is frem til sommeren 2026.

Den 24-årige back har spillet for Odense Bulldogs siden 2020 og er dermed godt i gang med sin fjerde sæson for klubben. Sæson efter sæson har Mikkel Hansen bygget på sit spil, og det belønnes nu med en toårig kontraktforlængelse.

”Mikkel har efterhånden været længe i Odense og i denne periode har vi glædeligt set ham udvikle sig og blive mere og mere etableret på holdet. Han har gennemgået en god udviklingsrejse, og har nu etableret sig som en fast del af den gruppe, der udgør vores danskerstamme på holdet.” fortæller Ole Nielsen, administrerende direktør i Odense Bulldogs og fortsætter:

”Mikkels kvaliteter på isen er ikke til at tage fejl af, og med hans gode skøjteløb formår han tit og ofte at skøjte sig ud af problemer. Han er god til komme i andenbølgen og bidrage i offensiven som en ekstra forward. Han er desuden stadig ung og rummer fortsat et stort udviklingspotentiale, og derfor glæder vi os også over, at vi nu fortsætter samarbejdet med Mikkel i yderligere to sæsoner.”

Mikkel Hansen står i indeværende sæson foreløbigt noteret for 11 point i 40 kampe, og har med kontraktforlængelsen sat kurs med de 200 kampe for Odense Bulldogs.


SLUTSPILSKALENDER: Her er datoerne for de afgørende kampe 27.131 kr. til H.C. Andersen Børne- og Ungehospital, OUH