Fanfavoritten med de 500 kampe for Odense Bulldogs har underskrevet en treårig kontraktforlængelse med klubben

Onsdag aften tog Odense Bulldogs imod gæsterne fra Rungsted Seier Capital i Spar Nord Arena i en kamp, der dannede ramme om Martin Larsens kamp nr. 500 for Odense Bulldogs samt en overraskelse til de fremmødte tilskuere på lægterne.

Inden kampen blev fløjtet i gang, blev Martin Larsen hyldet på isen for sit kampjubilæum og underskrev samtidig en treårig kontraktforlængelse med Odense Bulldogs foran det veloplagte publikum, der dermed holder fanfavoritten i klubben frem til 2026.

Martin Larsen er synonym med Odense Bulldogs og garant for benhårdt arbejde på isen, hvor han er en utrættelig fighter, der altid går forrest for sit hold. Med sine nu 500 kampe for klubben er han kulturbærer i omklædningsrummet og har igennem de seneste mange sæsoner været en vigtig spiller for Odense Bulldogs.

Administrerende direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen, glæder sig over den tidlige forlængelse af den hårdtarbejdende fynske back:

”Vi er meget tilfredse med, at vi netop er blevet enige med Martin Larsen om en treårig kontraktforlængelse. Martin er en essentiel spiller for holdet både på- og udenfor isen og har et helt særligt fightergen, der gør at han altid vil gå forrest for holdet og stå op for sine holdkammerater. De seneste sæsoner har han udviklet sig til en endnu bedre ishockeyspiller og vi glæder os nu over, at have ham i klubben i endnu tre sæsoner.”

Martin Larsen fik sin professionelle debut for Odense Bulldogs tilbage i 2009/10-sæsonen som bare 15-årig og har sidenhen spillet hele sin karriere i den fynske hovedstad kun afbrudt af en afstikker til svenske Visby/Roma i 2014/15-sæsonen samt et lejeophold hos Rungsted.

Kontrakten er på betingelse af godkendelse fra DIU's Licensudvalg.


OPTAKT: Esbjerg Energy-Odense Bulldogs Martin Larsen: Fra skøjtetur på skovsøen til 500 kampe i ishockeyhallen