Jacob Landtved bliver kommerciel chef i Odense Bulldogs

Odense Bulldogs styrker den kommercielle udvikling med tilgangen af Jacob Landtved, der pr. 1. februar 2022 tiltræder som kommerciel chef med ansvar for forretningsområdet i klubben.

Jacob Landtved kommer til Odense Bulldogs med en lang, succesfuld karriere bag sig og med mere end 20 års erfaring med konceptudvikling inden for sport- og skoleverdenen. Jacob har tidligere arbejdet som sports- og talentchef i GOG og har desuden en stor aktie i flere elitesportsskoler på Fyn, hvor han blandt andet stod bag Odense Elite College og Sports Academy Denmark, mens han ligeledes i mange år har arbejdet på Skolerne I Oure med stor succes til følge.

Den 50-årige fynbo og nye kommercielle chef har bred erfaring og et solidt kendskab til sportsbranchen, mens han ligeledes er lokalforankret i Odense og har et stort netværk på tværs af hele Fyn, som skal bidrage til at styrke den kommercielle udvikling i Odense Bulldogs.

”Det har været helt afgørende for os at finde en kandidat, som har erfaring med sportsbranchen og et kendskab til de særlige mekanismer, der foregår i sportens verden, og det får vi i den grad med tilgangen af Jacob Landtved. Den brede erfaring som Jacob tilfører salgsorganet i Odense Bulldogs, skal medvirke til at styrke den kommercielle del af forretningen, så vi kan skabe de bedste forudsætninger for at indfri vores fælles mål og ambitioner til glæde for alle vores interessenter.” – Fortæller adm. direktør, Ole Nielsen.

Jacob Landtved har siden 2016 arbejdet som selvstændig konsulent og beskæftiget sig med strategisk forretningsudvikling, ledelse, uddannelse og sport, hvor han blandt andet har arbejdet med en række elitekommuner, sportsklubber og forbund i hele landet.

”Vi er rigtig glade for at kunne byde Jacob og hans mange kompetencer velkommen i Odense Bulldogs og ser frem til samarbejdet.” – Tilføjer Ole Nielsen.

I rollen som kommerciel chef bliver Jacob Landtveds primære beskæftigelse gen- og nysalg af sponsorater med fokus på gensidig værdiskabelse, mens også udvikling af nye kommercielle aktiviteter og samarbejdsaftaler har et gennemgribende fokus.

Jacob Landtved selv ser frem til at fortsætte den kommercielle udvikling i klubben og skabe samhørighed blandt de fynske virksomheder og Odense Bulldogs.

”Jeg glæder mig rigtig meget til at trække i arbejdstøjet og sammen med resten af organisationen bidrage til at skabe de bedst mulige betingelser for kommerciel vækst i klubben. Odense Bulldogs rummer fortsat en masse potentiale, som vi sammen med hele det fynske erhvervsliv skal have realiseret og dermed forstærke den positive udvikling, som klubben har gennemgået de seneste år. Det er en stærk og kompentecefyldt organisation, jeg træder ind i og jeg ser frem til samarbejdet med mine kommende kollegaer.” – Fortæller Jacob Landtved.

Sammen med den afgående salgschef, Mads Juncher, begynder overleveringen til Jacob Landtved allerede nu, således overgangen mellem de to opleves så gnidningsfrit som muligt for samarbejdspartnere i Odense Bulldogs.

Jacob Landtved kan kontaktes på:
Tlf.: 53 60 05 35
Email: jl@bulldogs.dk


1500 SIDDENDE TILSKUERE til ishockey fra søndag eftermiddag Mød vores partner: Paarup Køreskole