Paarup Køreskole er Business-sponsor i Odense Bulldogs

Paarup Køreskole ved Martin Greiner er blandt de nye virksomheder, der i denne sæson har tilsluttet sig kredsen af samarbejdspartnere i Odense Bulldogs.

“Jeg elsker ishockey og har i mange år fulgt både Odense Bulldogs og OIK i tykt og tyndt. Derfor var det også et nemt valg for mig, da jeg besluttede mig for at blive sponsor i Odense Bulldogs.” Fortæller Martin Greiner.

Martin Greiner blev uddannet kørelærer i 2016 og startede i samme omgang Paarup Køreskole, hvor han siden da har sat en ære i at skabe de bedst mulige rammer for sine elever med fokus på, at det skal være sjovt at tage kørekort.

På køreskolen har Martin Greiner et motto, der hedder ‘Det skal være SJOVT at tage kørekort’. Bag mottoet gemmer der sig desuden køreskolens værdisæt:

Seriøs - Undervisning på højt niveau
Ja-hatten - Alle udfordringer kan løses
Ordentlig - En køreskole og en kørelærer man kan stole på
Vigtig - Alle elever er lige vigtige og alle elever har højeste prioritet
Tryghed - Alle elever skal trives og være trygge, når man uddanner sig som bilist.

“Det er vigtigt for mig at støtte op om den lokale sport, og som sponsor i Odense Bulldogs får man en fantastisk mulighed for netop at gøre det, og komme helt tæt på en unik sport.” Tilføjer Martin Greiner.

Paarup Køreskole samarbejder ligeledes med ungdomsafdelingen i OIK, hvor et køreskoleforløb tilpasses de unges træningspas og teoritimerne afholdes i klubbens egne lokaler.

Besøg Paarup Køreskoles hjemmeside her.


Odense Bulldogs ansætter Jacob Landtved som kommerciel chef Vær med i det virtuelle puckspil