Kære tilskuere og supportere,

Jeg håber, at I alle har det godt og passer på jer selv og hinanden i denne specielle Corona tid og vil samtidig sige tusind tak for jeres opbakning i løbet af denne sæson, som jo sluttede meget pludseligt. Når vi ser tilbage på sæsonen har det været fantastisk at se, hvordan tingene har udviklet sig for vores hold rent sportsligt og også i forhold til arrangementer og tilskuertilstrømning især efter jul. Holdet har udover spillet på banen også bidraget til en masse aktiviteter udenfor isen. Her tænker vi især på Livgarden-kamp, 1 kr. -kamp, virtuel støttekamp samt en række besøg på skoler og H.C. Andersens Børnehospital. I alle led har der været arbejdet hårdt over sæsonen hos frivillige, spillertruppen, supportere, sponsorer, moderklubben, bestyrelse og administrationen - alle har løftet i flok, hvilket vi sætter stor pris på.

Hos Odense Bulldogs arbejder vi fortsat benhårdt på at udvikle klubben og holdet frem mod næste sæson samtidig med, at vi i lighed med de andre metalligaklubber og sportsklubber sælger støttebilletter m.m. i denne tid for at minimere konsekvenserne af aflysningerne sidst i denne sæson så meget som muligt.  Målet er fortsat at skabe glæde og oplevelser for fans, tilskuere, sponsorer og de mange, som følger klubben samt gennem eliten give inspiration og drivkraft for ungdommen. Vi vil fortsat gerne være med til at sætte Odense og Fyn på det sportslige Danmarkskort, så der kan spilles Metalliga-ishockey i Odense uden at vi igen bliver slået tilbage. Og vi glæder os meget over de mange positive henvendelser, som vi dagligt modtager fra fans og sponsorer.

 

Støttekamp

Over 3.000 har indtil nu set vores virtuelle støttekamp, hvilket må siges at være sæsonrekord og minder om de gode gamle dage, hvor der var 3.000 i arenaen til hver fredagskamp for at følge Odense Bulldogs på isen. Det er første gang vi har prøvet det - og det gode er, at vi kan blive ved med at sælge støttebilletter, og at I som tilskuerne kan se kampen igen og igen hjemmefra. En dejlig succes, som også har fået stor opmærksomhed blandt ishockeyfans udefra. 648 af de over 3.000 seere har indtil nu valgt at købe støttebillet. Tusind tak for hver eneste – og vi håber, at I vil hjælpe os med at booste salgstallet, da vi som nævnt fortsat har brug for jeres opbakning. Vi håber, at alle med et Bulldogs-hjerte, en passion for sporten eller en kærlighed til det fynske vil være med til at støtte op omkring vores initiativ, som løber frem til den 1. maj 2020. De heldige vindere af Dale Mitchell-trøjer og Henry Hardarson’s stav vil blive kontaktet i starten af maj måned.

 

Opbakning fra Bulldogs Support

Odense Bulldogs Support har taget initiativ til at designe en støtte T-shirt til fordel for vores supportere og holdet. Støtte T-shirten kan købes på Bulldogssupport.dk, og prisen pr. T-shirt er kr. 100,-, hvoraf kr. 50,- går til holdet. Vi er fantastisk glade for samarbejdet og utroligt taknemmelige for opbakningen fra vores supportere – så jeg vil opfordre jer alle til at få fat i en eller flere af de unikke T-shirts, hvis I ikke allerede har gjort det. De kan købes frem til d. 14. april.

 

Årskort sæson 2020/21

Salget af årskort er nu skudt i gang, og salget ser indtil videre ud til at gå godt. Vores kommende hold ser ud til at have et spændende potentiale til næste sæson, hvilket styrker interessen.

 

Forberedelse til ny sæson

Vi bruger lige nu tiden på at sikre vores drift samt planlægge og udvikle til den nye sæson, herunder forstærke vores salgsteam. Efter påske vil vi tage kontakt til vores eksisterende sponsorer hver især for med udgangspunkt i deres situation at få en god snak om fremtiden pr. telefon, inden vi evt. mødes. Vi står alle overfor helt ekstraordinære udfordringer, som jeg håber, at vi kan være med til at løse sammen med udgangspunkt i det stærke og tætte netværk, som vi har. Herudover har vi samtidig indledt dialog med nye potentielle samarbejdspartnere. 

 

Ny Eventgruppe

For at bygge videre på stemningen og aktiviteterne fra forårets seneste hjemmekampe er der nu nedsat en lille eventgruppe, som har til opgave at udarbejde et årshjul for næste sæson samt understøtte event-udviklingen og koordineringen heraf. Eventgruppen er koblet op på Event Manager Thomas Nielsen og består af Ulrik Rønlev fra VinMedKant, Eddie Månsson fra Pistoria, Lars Rathgen fra Heidi’s Bier Bar og Jacob Landtved fra eANDSPORT. Medlemmerne deltager ud fra deres adgang til produkter og kunder samt erfaring med eventarbejde, men alle er meget velkomne til at henvende sig med gode idéer og input.

 

Udlevering af spillertrøjer fra trøjeauktion fredag den 28. februar

Grundet Corona har det været vanskeligt at udlevere de købte spillertrøjer fra den sidste trøjeauktion. Trøjerne ligger trygt og venter på deres ejere hos os, og efter påske vil vi finde på en løsning for udlevering til deres rette ejere. Dette vil vi informere om på vores  hjemmeside og på Facebook.

 

Jeg ønsker det bedste for jer alle i denne tid og håber, at vi snart kan være sammen igen til ishockey og gode oplevelser i den nye sæson – rigtig god påske.

 

De bedste hilsner

BULLDOGS Odense

Ulla Vahl-Møller


Ekstraordinær trøjeauktion på nettet til støtte for Odense Bulldogs. Bulldogs udlejer lejligheder