Kære fans, tilskuere, sponsorer og alle, som følger ishockey i Odense og på Fyn.

Odense Bulldogs afholder fra i dag kl. 10.00 og frem til på torsdag en ekstraordinær støtteauktion på nettet over spillertrøjer fra bl.a. Nikolaj Ehlers, Dale Mitchell m.fl. Odense Bulldogs er hele Fyn’s ishockeyprojekt - og ved køb af effekterne, som er doneret af spillere, støtter du holdet og organisationen.

Klik ind og se mere her.

https://www.odendo.dk/bulldogs?sort=Ending_Soonest

 

#22 Sam Povorozniouk

Sam blev hentet til Odense Bulldogs i starten af januar måned i år. Han markerede sig særdeles positivt fra første dag og leverede nogle rigtig flotte præstationer i Bulldogs trøjen. Desværre blev det ikke til så mange kampe for Odense Bulldogs, da Sam løb ind i en skade, der holdt ham ude i en længere periode. Han nåede derfor ikke at være med i Livgarden kampen og bære den flotte specialdesignede trøje til kampen. Det er nu muligt at anskaffe sig Sam’s trøje han skulle have spillet i.

#13 Dale Mitchell

Den absolutte publikumsfavorit i Odense, Dale Mitchell. Dale spillede 4 sæsoner i Odense fra sæsonen 14-18. Her blev det til en hav af kampe, point og gode præstationer, som har givet ham en helt speciel plads i Bulldogs’ fansenes hjerter. Trøjen du her kan byde på er fra videoen, hvor Dale blev præsenteret, som kommende Bulldogs spiller igen. Trøjen er desuden signeret af Dale Mitchell.   

#27 Nikolaj Ehlers

Ehlers er et meget velkendt og respekteret navn i hockeyverden. Far Heinz er landstræner for det danske hockeylandshold, storebror Sebastian er en vigtig spiller i Odense og sidst men ikke mindst er der Nikolaj, som spiller i verdens bedste liga NHL for Winnipeg Jets. Nikolaj Ehlers er igang med sin femte sæson i NHL, hvor han spiller en vigtig rolle på Jets mandskabet. Nikolaj har valgt at støtte Odense Bulldogs ved at købe en række støttebilletter og derudover har han også doneret denne flotte Winnipeg Jets spillertrøje, med hans navn på ryggen. Trøjen er naturligvis signeret af Nikolaj Ehlers.    

#75 Dimitri Lavrentiev

Dimitri Lavrentiev spillede 232 kampe under sine fem sæsoner hos Odense Bulldogs og blev hos mange en publikumsyndling med sin offervilje, arbejdsmoral og drønende slagskud. Svensk-russeren scorede 90 mål og tilføjede 90 assister under sin tid i Odense, hvor han fortsat er husket af mange fans – ikke mindst for sin hovedrolle i pokalsejren i 2003. Dimitri har valgt at støtte Odense Bulldogs ved at donere sin stav med sit navn på til auktionen.   

#29 Tadeas Galansky

Tadeas er en blandt mange tidligere spillere, der har valgt at støtte Odense i denne tid og donerer sin spillertrøje fra sidst han var i Odense. Tadeas spillede to sæsoner i Odense Bulldogs fra sæsonen 15-17. Tadeas har udover Odense Bulldogs, også spillet for Aalborg Pirates og Frederikshavn White Hawks i den danske Metalliga. Han regnes for en af de bedste målmænd, der spillet i den danske liga. Den stærke tjekke efterlod et solidt aftryk sidst han var i Odense, hvor han bl.a. vandt titlen som pokalfighter, da Odense vandt pokaltitlen sidst i 2016.

Vi ønsker alt det bedste for jer i denne tid og håber på stor opbakning.

 

De bedste hilsner

BULLDOGS Odense 

 


Afhentning af spillertrøjer Nyhedsbrev april 2020 - Status fra Odense Bulldogs