Kronstadt forlænger og udvikler samarbejdet med Odense Bulldogs

Kronstadt har været blandt partnerkredsen i Odense Bulldogs i en længere årrække, og nøjes ikke blot med at forlænge aftalen, men intensiverer nu også samarbejdet som Partner Eksklusiv.

Den nye samarbejdsaftale skal udover at støtte Odense Bulldogs også bidrage til at skabe en større samhørighed mellem Odense Bulldogs ungdomsklubben, OIK, til glæde og gavn for hele ishockeyen på Fyn.

Kronstadt er et dansk tøjbrand grundlagt i 1999 af Thomas Olesen, som så et hul i det skandinaviske modebillede. Kronstadt blev hurtigt kendt vidt og bredt for deres "funky" skjorter med unikke og enestående design og har sidenhen etableret sig som en fast del af den danske modebranche. 

I starten af 00'erne ændrede Kronstadt sit fokus til gode pasformer, diskrete detaljer og klassisk design med høj kvalitet i hovedsædet. Tøjkollektionen blev udvidet til også at omfatte t-shirts, bukser, jakker, strik og et tidligt øget fokus på bæredygtighed har banet vejen for, at Kronstadt den dag i dag fortsat er højaktuelle med deres stilrene designs og bæredygtige produktion.

Indehaver af Kronstadt, Thomas Olesen, har stor tiltro til projektet i Odense Bulldogs og spår en lys fremtid for klubben: "Bulldogs gennemgår i øjeblikket en forvandling og fremtiden ser lys ud med mange virksomheder, der bakker op og tror på projektet. Det gør jeg naturligvis også, og derfor glæder jeg mig til at være medvirkende til at løfte projektet og bidrage til at få stoltheden omkring Bulldogs tilbage. Med en stærk organisation i klubben og en ambitiøs sportslig målsætning, skal vi have ishockey-feberen tilbage til Odense med fyldte tribuner i hele Fyns største fredagsbar."

Ishockeyen har stor betydning for Thomas Olesen, der selv har været aktiv i OIK igennem mange år, og den dag i dag er bestyrelsesformand i klubben. I perioden fra 1992-1994 var Thomas Olesen desuden en del af Bulldogs truppen, hvorefter han rejste til Sverige for at spille.

"Jeg har selv spillet ishockey som ung, hvor jeg startede i OIK tilbage i 1987 og har sidenhen været involveret i klubben på den ene eller anden måde. Derfor har ishockeyen en helt særlig betydning for mig, hvor også mine egne børn i dag er aktive i sporten." - Fortæller Thomas Olesen.

Salgschef i Odense Bulldogs, Mads Juncher, glæder sig ligeledes over den nye aftale med Kronstadt: "Det er fantastisk at mærke den store opbakning fra både eksisterende og nye samarbejdspartnere. Thomas Olesen fra Kronstadt er en loyal og visionær partner, der har valgt at opruste samarbejdet markant i denne sæson og det er vi både glade og stolte over.”


En snak med Nicolai Weichel Michael Eskesen hyldes i Spar Nord Arena