Interessen for sæsonkort hos Odense Bulldogs er stødt stigende og du kan også nå at blive en del af fællesskabet

Fra december 2020 og resten af seneste sæson måtte Odense Bulldogs undvære den ellers trofaste opbakning fra lægterne, da Covid-19 satte en stopper for tilskuere. Heldigvis tyder alt på, at den kommende sæson igen kan fyldes med jublende tilskuere rundt i de danske arenaner - og det er vi rigtig mange, som er glade for! Der venter derfor en spændende sæson, når Paul Thompsons tropper indtager Metal Ligaen fra september måned.

Optimismen mærkes blandt andet på salget af sæsonkort til 2021/22-sæsonen, som nu har været i gang siden slutningen af april. Tilslutningen har været markant, og på nuværende tidspunkt er der 10% flere sæsonkortholdere til 2021/22-sæsonen, end der var til sidste sæson.

For alle sæsonkortholdere er der en masse attraktive events og tiltag i vente, som man allerede nu godt kan begynde at glæde sig til. Der venter blandt andet en helt ny og stemningsfyldt fanzone i Carlsberg Corner i forhallen, hvor man for alvor kan sætte stemningen og varme op til kampene.

Har du eller en du kender endnu ikke har sikret dig en plads til festen i Spar Nord Arena i den kommende sæson, så tag fat i personen og send dem i retningen af et UNLIMITED sæsonkort - det lover vi, at de ikke vil fortryde.

I samarbejde med Carlsberg er det samtidig blevet muligt at reducere oprettelsesgebyret til 249,- så man ved nyoprettelser af sæsonkort sparer 250,-.

Med et UNLIMITED sæsonkort får du:

  • Ubegrænset adgang til Bulldogs hjemmekampe
  • Ubegrænset adgang til Bulldogs udekampe*
  • Ubegrænset adgang til landskampe i Danmark
  • Fast lav pris pr. måned fra kun 99,-
  • Pressemeddelelser mm. på mail
    ...og masser af stærke oplevelser med venner og familie!

Køb dit sæsonkort her.

*SønderjyskE er ikke en del af UNLIMITED-aftalen.


En sommerhilsen fra spillertruppen Når netværket giver pote