Et stærkt samarbejde mellem Chili Security og Odense Bulldogs er i denne sæson blevet indledt

Et brandvarmt samarbejde er indledt i takt med, at Chili Security ved Martin Larsen har engageret sig på partner-niveau i Odense Bulldogs.

Chili Security er et IT-sikkerhedsfirma med base i Odense. Virksomheden er sat i verden for at sikre brugerne en tryg færden på nettet og leverer antivirus programmer, IT-support og online cloudbaserede løsninger i topklasse til både privatpersoner og erhverv. Med målet om at beskytte kunderne mod fjendtlige angreb og holde deres enheder skadefri, sætter Chili Security en ære i at beskytte kunderne uden, at de bemærker det i hverdagen.

Head of Sales i Chili Security, Martin Larsen, glæder sig over samarbejdet med Odense Bulldogs, som han også håber, kan udvikle sig til mere:

“Hos Chili Security er vi vilde med Odense Bulldogs og vi er klar til at støtte klubben så meget som muligt. Vi tror på en fremragende ishockeyfremtid i Odense, og derfor har vi også indledt dette samarbejde med Odense Bulldogs i et strategisk perspektiv, hvor vi håber at kunne bidrage til at støtte endnu mere op om ishockeyen på Fyn hen ad vejen."

“Derfor tilbyder vi vores mest populære pakke, Chili Business, til alle sponsorer i Odense Bulldogs, hvoraf 15% af beløbet går ubeskåret til klubben, så vi i fællesskab kan støtte udviklingen af hele Fyns ishockeyprojekt.”

Chili Business indeholder:

  • Office 365, som inkluderer Word, Excel, Outlook, PowerPoint m.m.
  • Backup af Microsoft 365 (Mailbox og OneDrive)
  • Backup af workstation (Windows & Mac)
  • Antivirus
  • Antimalware
  • Ubegrænset teknisk hjælp og support

Alt dette får din virksomhed for blot 249 kr. pr. medarbejder pr. måned og det er endda uden binding eller opsigelse. Fra det beløb går hele 15% ubeskåret til Odense Bulldogs.

Eksempelvis vil en virksomhed med 15 medarbejdere med Chili Business Standard, årligt støtte Odense Bulldogs med i alt 6.723 kr.

“Hvis det har interesse, kommer vi gerne ud og tager en uddybende snak med dig og din virksomhed. Bare giv os et ring på telefon 7060 5041.” Afslutter Martin Larsen.


Oliver True på 'Ugens Hold' Sebastian Ehlers blev månedens spiller i oktober