Siden 2016 er der blevet langet læskedrikke og fadøl fra Carlsberg over disken i Spar Nord Arena og det er langt fra slut endnu, da en ny aftale netop er indgået.

De seneste fem år har Carlsberg været en del af hovedsponsor teamet i Odense Bulldogs og nu forlænges det gode samarbejde. Parterne har netop indgået en ny femårig aftale som en del af hovedsponsor teamet i klubben, hvormed det fortsat vil være Carlsbergs produkter, der serveres i Spar Nord Arena.

“I Carlsberg er vi både glade og stolte over at fortsætte det stærke samarbejde med Odense Bulldogs som en del af hovedsponsor teamet. Projektet om at få klubben tilbage i toppen af dansk ishockey er i fuld gang og der er allerede taget nogle store skridt i den rigtige retning med blandt andet en bronzemedalje i den netop overståede sæson.” - Udtaler senior area manager i Carlsberg, Henrik Kirk og tilføjer:

“Man kan for alvor mærke at hockeyfeberen er vendt retur til Odense og denne positive udvikling vil vi naturligvis både bakke op om, men i høj grad også være en aktiv del af med vores fortsatte engagement i klubben.”

Den nye aftale med Carlsberg bygger på et længerevarende og stærkt partnerskab med en fælles vision for fremtiden.

“Det er særdeles glædeligt, at vi er nået til enighed med Carlsberg om at fortsætte vores gode samarbejde i yderligere fem år. Carlsberg er en essentiel samarbejdspartner for os, og anerkendelsen af de seneste års samarbejde udmunder sig i den grad i denne aftale.” - Fortæller adm. direktør i Odense Bulldogs, Ole Nielsen.

“Carlsberg er en kommerciel nøglepartner for os, og med en fortsat ambitiøs sportslig vision er det et vigtigt skridt, der er blevet taget med Carlsbergs fortsatte engagement i hovedsponsor teamet.” - Afrunder Ole Nielsen.


METAL LIGAEN 2022/23 begynder 2. september Nicolai Weichel efterudtages til A-VM