Barfoed Group engagerer sig i Odense Bulldogs som Partner og bliver samtidig tribunesponsor

Odenses nok største bolig- og erhvervsudlejningsselskab, Barfoed Group, engagerer sig i Odense Bulldogs på Partner-niveau og bliver samtidig navnesponsor til C-tribunen, der nu omdøbes til 'Barfoed Group Tribunen'.

”Det er fantastisk at opleve den store opbakning fra de fynske erhvervsdrivende, hvor nu også Barfoed Group bliver en del af vores partnerkreds i Odense Bulldogs. Det er afgørende for os at indgå værdiskabende samarbejder, hvor vi deler en fælles vision og udvikler værdien i samarbejdet gennem aktivering, som i dette tilfælde, hvor ’Barfoed Group Tribunen’ nu ser dagens lys.” Uddyber salgschef, Mads Juncher.

Barfoed Group har en bred portefølje af bolig- og erhvervsejendomme med den største koncentration placeret i Odense. De senere år har Barfoed Group spredt sig geografisk til hele landet, hvor især erhvervsejendomme i Københavnsområdet har været et fokuspunkt.

Koncerndirektør, Frederik Barfoed, fortæller om samarbejdet med Odense Bulldogs: ”Vi har tidligere været en del af partnerkredsen i Odense Bulldogs og efter nogle gode snakke frem og tilbage, blev vi enige om at tiden var inde til at genoptage dette. Det er vigtigt for os at være synlige i lokalområdet, og det opnår vi i høj grad med ’Barfoed Group Tribunen’ og denne aftale, som også vores lejere får glæde af. Den seneste tids positive udvikling i Bulldogs er ikke gået ubemærket hen og derfor bakker vi naturligvis også op om den fortsatte udvikling, hvilket vi glæder os til at blive en del af.”

I 2021 påbegynder Barfoed Group to nye byggerier i Odense. På Roesskovsvej i direkte forbindelse til selskabets eksisterende bebyggelse, Christians Park, opføres 138 nye 2- og 3 værelseslejligheder i selskabet sædvanligt høje kvalitet. I forbindelse med byggeriet anlægges i samarbejde med Odense Kommune en indbydende park med fokus på muligheden for fysisk aktivitet – under arbejdstitlen ’Pulsparken’.

Pulsparken vil udover mulighederne for fysisk aktivitet også indeholde betydelige rekreative tiltag med etablering af blandt andet søer og opholdsarealer, hvor naturen kan nydes.

Som en del af samarbejdsaftalen får lejerne hos Barfoed Group nu også mulighed for at komme til ishockey hos Odense Bulldogs.


Bliv en del af et stærkt frivilligt fællesskab i Odense Bulldogs NYBORGVEJ 58 KAPITAL er ny Partner i Odense Bulldogs